Universenciclopedic.ro: -50% reducere in campania de ziua copilului

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura


Pentru ca in curand se apropie 1 iunie, ziua copilului, si pentru ca editura Univers Enciclopedic incurajeaza lectura de la varste cat mai fragede, aceasta a lansat o campanie de pe 14 pana pe 31 mai 2018 in care titlurile pentru juniori vor avea -50% reducere.

Editura Univers Enciclopedic a lansat campania pentru ziua copilului pe 14 mai, mai devreme decat preconiza pentru a se asigura ca publicul are timp sa comande carti pentru copii la preturi si cu -50% mai ieftine.

Timpul trece, iar ziua copilului va sosi curand! Pentru a-i intampina pe parinti din timp cu idei educative de cadouri pentru cei mici, editura Univers Enciclopedic a redus pretul titlurilor din categoria carti copii. Daca pentru cei mici bucuria va veni abia pe 1 iunie sub forma cartilor oferite drept cadou, pentru parinti, bucuria si avantajul de a le cumpara mai multe copiilor la preturi mai mici, a venit chiar de pe 14 mai. Atat titlurile noi precum: “Fina poneiul norilor”, “Delfinul.Povestea unui visitor”, “Un munte de prieteni” cat si cele deja cunoscute de vizitatorii site-ului universenciclopedic.ro, “Imi caut culcus”, “Printesa Rozamarin” sau “Poneiul meu din stele” sunt la reducere.  

Din dorinta de a indemna tanara generatie catre cultura si lectura de la varste cat mai fragede, editura Univers Enciclopedic aduce pe site reduceri in categoria carti pentru copii in aceasta perioada, dar si in restul anului, reducerile, nu atat de mari insa, sunt aplicate constant atat in aceasta categorie cat si in cea a dictionarelor si cartilor de istorie. De altfel, anul trecut dex-ul a fost cea mai comandata carte de catre romanii de pretutindeni, cartile pentru copii sintuandu-se pe locul doi in clasament. Acest lucuru nu poate fi decat motiv de bucurie, insemnand ca romanii se apropie din ce in ce mai mult de lectura, invatandu-i si pe ce mici sa faca acelasi lucru.

Pentru a profita de aceste reduceri, publicul este invitat sa descopere toate titlurile pentru copii pe site-ul universenciclopedic.ro si sa aleaga de pe acum cadoul pentru ziua copilului. Pentru mai multe informatii ce nu se regasesc pe site, la dispozitia acestora se afla numarul de telefon 0318.21.11.00 si adresa de e-mail office@universenciclopedic.ro.