Soluții Integrate pentru Managementul Afacerilor

Locul desfasurarii: hotel Victoria, PiteștiPitești

Organizator: Integral IT

Compania Integral IT organizează la Pitești pe data de 4 Noiembrie 2010 conferința “Soluții Integrate pentru Managementul Afacerilor”, un eveniment de excepție pe piața din Pitești.

Bazat pe ideea că în mediul competitiv al afacerilor accesul rapid la informații corecte şi actualizate este critic pentru a avea succes, scopul evenimentului este de a face mediul de afaceri local să realizeze numeroasele beneficii pe care un sistem informatic performant le poate aduce companiei, de la eficientizarea muncii, reducerea costurilor până la obținerea posibilității de a crea rapoarte, analize şi planificări într-un mod facil.

Agenda cuprinde o serie de prezentări ca de exemplu “Gestionarea afacerilor pe timp de criză”, “Creați o organizație mai inteligenta” unde în paralel cu prezentările efective ale sistemelor propuse (Microsoft Dynamics NAV, IBM Cognos Express) consultanții companiei vor prezenta şi scenarii reale de business.

Publicul țintă este format din Directori Executivi şi membri ai Departamentelor Financiar şi IT care doresc să afle cum pot controla mai uşor costurile şi cash-flowul, cum să-şi bazeze deciziile pe informații corecte şi în timp real şi cum pot monitoriza performanţele curente planificând totodată strategiile viitoare de business.


Otilia Bulescu
Sales&Marketing Assistant

Despre INTEGRAL IT

Integral IT este o companie Româno – Austriacă fondată în 2007. Înființata de către un grup de consultanţi cu o experienţă practică de peste 20 de ani de analiză a proceselor de afaceri, sisteme software, management de proiect, consultanţă în implementare, suport şi training, atât în Europa Centrală şi de Est cât şi în România, compania se axează pe găsirea celor mai avantajoase soluţii pentru client. Scopul Integral IT este de a oferi companiilor din Romania soluții informatice adecvate domeniului de activitate şi mediului actual de business tot mai dinamic şi mai nesigur.

Avnet Technology Solutions este un distribuitor mondial cu valoare adăugată de sisteme de calcul destinate întreprinderilor, software şi servicii, cu filiale în peste 34 de ţări. În ceea ce priveşte vânzările globale de tehnologie şi organizaţia de marketing, Avnet Technology Solutions are departamente de vânzări axate pe segmente de piaţă specifice şi pe o strategie care îi permit un excepţional nivel de atenţie pentru nevoile clienţilor şi furnizorilor săi.
Ca lider în distribuirea de tehnologii de calcul şi servicii, Avnet Technology Solutions îşi ajută partenerii să găsească mai mulţi clienţi şi mai multe soluţii. Gama cuprinzătoare de servicii şi de parteneriate consolidate cu lideri în furnizarea de tehnologie asigură combinaţia adecvată de resurse pentru a găsi noi oportunităţi de generare de venit.

Participare: Intrare libera