César Ritz şi IntegralEdu te invită la seminarul "Hotel&Tourism Management Education in Switzerland"

Locul desfasurarii: Bucuresti, Galati

Organizator: César Ritz şi IntegralEdu

César Ritz şi IntegralEdu te invită la seminarul

Universitatea César Ritz din Elveţia, membră a Swiss Education Group, te provoacă să descoperi combinaţia perfectă între studiul academic tradiţional, programele practice şi internship-urile plătite, maximizând experienţa educaţională şi dobândind încrederea şi abilităţile necesare unei cariere de succes, fiind recunoscut oriunde în lume drept elita în domeniu.

César Ritz şi IntegralEdu te invită să participi la seminarul

“Hotel and Tourism Management Education in Switzerland” 20 Noiembrie, Hotel Howard Johnson, Bucureşti (18:00)

Vino să descoperi experienţa de studiu la una din universităţile de top la nivel mondial în domeniile Managementului Hotelier, Turismului şi Artei Culinare, chiar de la reprezentantul oficial al universităţii.

Invitat special:

Domnul Goran Yordanov, Regional Manager al Swiss Education Group (SEG) şi absolvent al universităţii César Ritz.

Chiar el iţi va prezenta programele de studiu, cerinţele de aplicare şi admitere, condiţiile de studiu şi cazare, oportunităţile de carieră în urma absolvirii şi iţi va împărtăşi din experienţa personala şi deschiderea la nivel mondial, în aceste domenii.


De ce să studiezi la César Ritz, în Elveţia?


  • Vei învăţa într-un mediu academic select, de top, ce foloseşte metode, materiale şi aparatura de studiu de ultimă generaţie

·         Diplomele de absolvire sunt recunoscute şi apreciate la nivel mondial

·         Pentru că este o adevarată rampă de lansare într-o carieră de succes, în domenii de activitate în permanentă dezvoltare la nivel mondial

·         Vei face internship-uri plătite, în locuri la care doar ai visat, în întreaga lume

·        Vei face cursuri practice, iar la finalizarea studiilor vei avea deja experienta internaţionala de munca, în domeniu

·         Târguri dedicate de cariera: special pentru studentii săi, SEG organizează anual târguri dedicate de carieră

·         Absolvenţii César Ritz sunt profesionişti şi lideri în industrie datorită dedicării pentru excelenţă în aceste domenii. Fii şi tu unul dintre ei!

 

Cum vrei să arate primul tău Job de top?

Dacă vrei o cariera în domeniul Managementului Hotelier de talie mondială sau ţi-ar plăcea să devii  MasterChef în arta culinară, aici e locul unde vei învăţa să devii profesionist şi lider în industrie, sau să găteşti la standardele celor mai bune restaurante din lume.

În plus de doua ori pe an, SEG organizează  International Recruitment Forum la Montreux Music & Convention Center, eveniment la care participă peste 60 de companii internaţionale de top printre care: Radisson, Hilton, Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt, Fairmont, Grupul Accor, Mövenpick, Ritz-Carlton , Marriot, Shangri-La şi altele.  În cadrul acestui eveniment, poţi avea acces la interviuri cu  reprezentanţii companiilor prezente.

Seminarul “Hotel and Tourism Management Education in Switzerland” este parte a proiectului World Education şi este organizat de IntegralEdu, reprezentant oficial în România al César Ritz Colleges Switzerland.


Participarea la seminarul de prezentare este GRATUITĂ şi se face pe bază de înscriere. Pentru înscrieri te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon 021.311.05.72, să ne scrii pe adresa cspahiu@integraledu.ro sau poti completa formularul online de pe pagina dedicata evenimentului http://www.integraledu.ro/index.php?mod=cesar_ritz


Despre INTEGRAL SUNNY HOLIDAYS

Grupul de firme INTEGRAL are o experienţă de 23 de ani în consilierea elevilor, părinţilor şi a tuturor celor interesaţi de alegerea celor mai bune programe educaţionale şi instituţii de învăţământ din străinătate, studii gimnaziale, liceale, universitare și centre de limbi străine. Prezentă pe piața locală din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanță în educație din România și reprezintă peste 250 de instituții de învățământ de top din Europa și SUA.

Confirmare pana la data: 20 noiembrie 2014

Participare: Intrare libera