Curs Operator Devize DocLib 38, Bucuresti, 09 august 2013

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Intelinvest Consulting

Curs Operator Devize DocLib 38, Bucuresti, 09 august 2013

CURS DE SPECIALIZARE DESTINAT OCUPATIEI DE OPERATOR DEVIZE, COD COR 412203

Se adreseaza persoanelor care opereaza orice tip de devize de lucrari din orice domeniu sau care isi doresc o garantie in plus pentru a obtine un astfel de post (operator devize).

Trainingul va fi sustinut pe aplicatia DocLib 38. Instalarile vor fi realizate de trainerul nostru. Cursantii trebuie sa aibe propriul calculator / laptop si sa detina cunostinte minime de operare pe calculator si utilizare Word. Pentru absolventii acestui curs (persoane fizice), Infserv ofera gratuit timp, de 2 luni, licenta DocLib 38. Pentru grupe de cursanti se aplica discounturi negociabile intre 5-10%.

Durata cursului: 35 ore – 15 ore pregatire teoretica pe parcursul a trei zile consecutive si 20 ore asistenta tehnica prin e-mail in vederea realizarii unui portofoliu de proiect, pe parcursul a 10 zile lucratoare imediat dupa finalizarea pregatirii teoretice.

Data start: 09 august 2013, Bucuresti

Pret: 1000 RON/ cursant

Programa cursului

• Pasi necesari de efectuat in vederea intocmirii unei documentatii economice pentru ofertare si licitatie ; • Pasi necesari de efectuat in vederea intocmirii devizului general; • Pasii necesari de efectuat in vederea intocmirii situatiilor de plata in luna; • Generarea de norme noi si variante tehnologice in cadrul devizelor; • Prezentarea atributiilor ce revin operatorului devize, tehnologului, merceologului si managerului societatii; • Managementul devizelor in cadrul aplicatiei in vederea realizarii operative a unor operatii de copiere, transfer sau modificare devize; • Managementul rapoartelor elaborate de aplicatie in vederea gestionarii datelor generate de aplicatie;

 

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.   Sos. Pacurari 2 B, Iasi office@intelinvest.ro http://www.intelinvest.ro Tel.: 0756083974 sau 0332 882879 Fax: 0332 882878

 

 

Confirmare pana la data: 31 iulie 2013

Participare: Taxa de participare