EXPO Inter Cars 2013

Locul desfasurarii: Business Park Brasov

Organizator: Inter Cars Romania

EXPO Inter Cars 2013

Prima expoziție dedicată pieței auto aftermarket din România ajunge anul acesta la a treia ediție, sărbătorind cinci ani de existență a companiei Inter Cars România. Bineînțeles, este vorba despre Expo Inter Cars 2013 , revenind anul acesta mai mare, mai tare, mereu în mișcare.

Desfăşurându-se la Brașov Business Park pe parcursul a două zile, Expo Inter Cars va oferi invitaților săi dovada unei  evoluții, subtil insinuată de sloganul Inter Cars: „Un milion de repere în mișcare!”. Concret, cei peste 2500 de invitați din domeniul automotive vor fi provocați să-şi testeze calitățile de buni cunoscători și stăpâni ai oricărei mașini în concursuri cu premii, vor lua parte la training-uri susţinute de către cei mai mari producători de piese auto din lume, vor fi răsfățați cu artiști ca şi Alexandra & Crush, Fanfara Shukar, Voltaj și CRBL, vor admira cavaleri ai asfaltului la un show de drift și un spectacol de cascadorii cu motocicleta, marca Tapai Tamas şi nu în ultimul rând, vor trăi la intensitate maximă experiența simulatoarelor Hi-Tech.Nelipsitul eveniment principal, petrecerea VIP Inter Cars va decupla complet invitații de la stresul cotidian, având loc în seara de sâmbătă, 8 iunie, la Paradisul Acvatic.

De la an la an, ne dorim ca pionierul expoziţiilor automotive din România să-şi reafirme statutul de cel mai relevant eveniment de acest gen din ţară. Şi asta vă vom oferi.

Despre INTER CARS ROMANIA

Cea mai larga oferta de piese auto, accesorii si echipamente service! Inter Cars- peste 1.000.000 de repere in miscare!

Confirmare pana la data: 30 mai 2013

Participare: Numai pe baza de invitatie