Emergenetics® - Un nou mod de a gandi

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Interact

Emergenetics® - Un nou mod de a gandi

Emergenetics ® este un instrument multifunctional pentru intreaga ta afacere. Un profil bazat pe cercetarile in domeniul neurostiintei,  ce analizeaza oamenii din perspectiva comportamentala si a tipului de gandire. Cu Emergenetics poti sa iti intelegi mai bine echipa si afacerea, ceea ce aduce un plus de productivitate, eficienta, armonie si solutii.

Emergenetics se diferentiaza prin capacitatea de a raspunde nevoilor tale si a transpune punctele tari ale afacerii tale in rezultate concrete. Fie ca lucrezi cu mai multe organizatii sau faci parte dintr-una singura, Emergenetics iti da puterea de a crea solutii.

  • Creeaza echipe mai puternice, mai functionale: “Emergenetics a avut un impact semnificativ asupra mea si a echipei mele, asupra colaboratorilor si a modului in care privim aceasta colaborare. Acum stim cum sa folosim divergenta de opinii si sa valorificam toate perspectivele pentru a actiona ca o echipa” (Dave O’Callaghan, Vice-Presedinte, WWDistribution, Cisco Systems, Inc)
  • Faciliteaza implementarea strategiilor de success la mai multe niveluri: “Incepand cu 2003 am folosit instrumentele Emergenetics pentru: a facilita dezvoltarea personala, a imbunatati comunicarea interpersonala si organizationala, a crea echipe mai puternice si a consolida relatiile cu partenerii de afaceri si cu comunitatea.” (Cynthia Kiser Murphy, Senior Vice-Presedinte Resurse Umane, MGM MIRAGE)  
  • Creste ROI: “Emergenetics (ne-a ajutat) sa cream o echipa dinamica, transformand astfel compania intr-un lider pe piata de profil” (Robert Bates, fost Presedinte, Benefit Partners, Jefferson Pilot Financial now, Lincoln Financial Group)

Pentru inscrieri la cursuri sau mai multe informatii despre acestea, contacteaza-ne la telefon 021 326 81 70 sau prin e-mail la interact @i-interact.ro.

Confirmare pana la data: 19 septembrie 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: Interactemergenetics