Curs FORMATOR - autorizat CNFPA, Bucuresti, iunie 2011

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

INTRATEST organizeaza in perioada 20 - 24 iunie 2011 cursul FORMATOR - autorizat CNFPA, in Bucuresti la Rin Grand Hotel.
Lector: Liliana Hagicalil - formator cu vasta experienta in formarea adultilor.
Cursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.

Curs FORMATOR - autorizat CNFPA, Bucuresti, iunie 2011
 Beneficiile cursului pentru companii constau in pregatirea unor specialisti proprii care sa promoveze formarile interne conform propriilor nevoi. Persoanele fizice vor deveni formatori autorizati, putand astfel sa sustina cursuri pentru adulti. 

echipa INTRATEST

Vreti sa aveti salariati bine pregatiti? Vreti sa faceti fata schimbarilor tot mai dese de pe piata muncii?

INTRATEST va propune cursul FORMATOR cod COR 241205.

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Exista cel putin 3 (trei) motive pentru a alege cursul de FORMATOR (autorizat C.N.F.P.A.):

  1. Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si formare profesionala

  2. Conform art. 23, alin. 2 din OG 129/2000 „incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire”

  3. Este in concordanta cu NOUL STANDARD OCUPATIONAL DIN 2007.

 

TRAINER: Liliana HAGICALIL – formator cu vasta experienta in formarea adultilor

 Training-ul se va desfasura in perioada 20.06 - 24.06.2011 la Bucuresti.

 Obiectivele programului constau in:

    Insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tintaPromovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionaleIdentificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA si promovarea programelor

Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la aceasta): Pregatirea formarii, Realizarea activitatii de formare, Evaluarea participantilor la formare, Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, Marketing-ul formarii, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

Cursul are un pronuntat caracter practic bazat pe experienta lectorului in formarea adultilor.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane