Poze IO

  • Eveniment Google I/O Extended la Craiova – o iniţiativă a companiei CBN IT

    Poza: Eveniment Google I/O Extended la Craiova – o iniţiativă a companiei CBN IT

  • Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

    Poza: Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul io.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la io. Pozele pe tema io cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul io, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la io, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la io.