Cursuri intensive de croitorie acreditate intensive - Istituto di Moda Salomeia Truta

Locul desfasurarii: Sediul firmei

Organizator: Istituto di Moda Salomeia Truta

CURS INTENSIV ABC IN CROITORIE 11-26 Iunie 2012

11 – 26 iunie 2012 organizam un curs intensiv 6 ore/zi, cursul – ABC in croitorieInscrierile se fac pana pe data de 7 iunie 2012 in limita locurilor disponibile.Program curs : Luni – Vineri 10.00 – 13.00 si 14.00 – 17.00Pret curs : 450 Euro ( plata integral 10 % discount )

 * Daca participi la curs impreuna cu o prietena sau ruda se acorda o reducere de 5 % pentru fiecare participant inscris.

 

* Toate materialele incluse, iar produsele realizate la curs raman in posesia cursantilor ( fusta dreapta, fusta clos, pantalon, bluza, rochie, sacou ).Cursanti vor invata sa construiasca tiparele si sa le transforme pe diverse modele si sa realizeze produsele.

Nu se va lucra dupa “Burda” sau alte reviste.Pentru mai multe detalii / inscriere la curs sunati la 0744685670

http://www.institutuldemoda.ro

Despre ISTITUTO DI MODA

Pe o piata dominata de ,, suvenirul,, asiatic ,ale carui influente au sterilizat imaginatia si bunul gust stigmatizandu-le cu pecetea kitschu-lui , iata ca in sfarsit cineva are curajul sa devina prim-solistul revenirii etichetei si naturaletei romanesti in acest domeniu, vaduvit in ultimii ani de existenta unui curent new age care sa renegocieze pozitia noastra in fashion list-ul mondial . Institutul de Moda ,,Salomeia Truta ,, va promite ca odata ce ii veti trece pragul nu veti fi dezamagit

Confirmare pana la data: 21 mai 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie