Curs Formator Autorizat CNFPA - Iasi

Locul desfasurarii: Iasi

Organizator: JInfo Training

Curs Formator Autorizat CNFPA - Iasi

In perioada 23-27 August compania de training si consultanta JInfo Training organizeaza cursul autorizat de Formator la Iasi.

Cursantii vor participa la un curs interactiv, practic, ce aduce rezultate imediate. Tehnicile folosite sunt moderne, utilizate la nivel internationale, bazate pe metoda experientiala. Astfel participantii dobandesc noi competente intr-un mediu foarte agreabil si stimulant.

Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa dobandeasca calitatea de Formator autorizat. Recomandam formarea atat persoanelor care nu au experienta si doresc sa fie formatori, cat si celor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa le certifice oficial.

La finalul cursului absolventii primesc un certificat de Formator recunoscut de Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii si CNFPA. In plus, JInfo Training ofera tuturor absolventilor un supliment EUROPASS la certificatul de formare profesionala emis in limbile franceza, engleza si romana.

Conform legii, de la 1 ianuarie 2010, orice furnizor de formare profesioanla pentru adulti – organizatie sau persoana fizica – trebuie sa faca dovada ca este autorizata ca formator de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Madalina Danila
0723 394 515
office@jinfotraining.ro

Despre J'INFO TRAINING

JInfo Training este una dintre cele mai dinamice companii de training si consultanta de pe piata.

Participare: Intrare libera