Culinary JOURNEY

BUCURESTI - 28 decembrie 2020

Comunicat tip General in HoReCa

Proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT S.R.L.

Comnicat de presă

Comnicat de presă

28.12.2020

 

   Proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru  capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT S.R.L.

WINGS CONCEPT S.R.L. anunta lansarea proiectului cu titlul ”Culinary JOURNEY” proiect  nr RUE M2-1168/18.12.2020 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/           AIMMAIPE , respectiv 18.12.2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii         cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care : 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

 

Date de Contact                                                                                                          Denumire firmă: WINGS CONCEPT S.R.L. România, MUNICIPIUL BUCUREŞTI, str. George Enescu, nr. 25, corp a, demisol, pod si mansarda, beci, terasa si corp D.

 

Persoană de contact:

Nume, prenume DOBRINCU ROMICĂ

Website: www. journey-pub .ro

Email: romicadobrincu@gmail.com

Telefon: 0752154154

Despre JOURNEY-PUB

Terasa Journey este o oaza verde in Centrul Bucurestiului, o gradina plina de plante si verdeata, decorata cu suveniruri din Lumea Intreaga. Iarna este acoperita si incalzita, fiind una dintre putinele terase deschise si in sezonul rece. In sezonul cald, in schimb, descoperim terasa si ii punem in functiune toate sistemele de climatizare: o instalatie de racire prin evaporare care produce aerosoli benefici, aparatele de aer conditionat si instalatia de vaporizatoare.
Toate acestea au facut ca Terasa Journey sa fie rasplatita in 2017 cu Premiul I la Concursul de fatade organizat de Primaria Bucurestiului.