GETTING ENTREPRENEURIAL ! - eveniment top mananagement

Locul desfasurarii: Platinum Ballroom, Howard Johnson Grand Plaza

Organizator: Junior Achievement Romania

In perioada 23-27 octombrie, Larry Farrell, reputatul specialist american in cercetarea si promovarea principiilor antreprenoriatului si solutiilor inovatoare in afaceri, vine pentru prima data in Romania.

In cadrul evenimentului “Getting Entrepreneurial!”, din 25 octombrie, dedicat mediului de afaceri, vor fi prezentate strategii de succes in business din ultimii 20 de ani si numeroase aplicatii la diferite niveluri de decizie si executie ale unei companii.

Discursul lui Larry Farrel captiveaza audienta prin consistenta mesajelor, densitatea exemplelor concrete, acuratetea analizelor si evaluarilor si originalitatea solutiilor prezentate.

Larry Farrell este o autoritate la nivel mondial, fiind puternic implicat in raspandirea „spiritului antreprenorial” in toata lumea. A prezentat principiile antreprenoriatului in fata mai multor persoane, organizatii si guverne, decat orice alt specialist in domeniu - peste 1,3 milioane de profesionisti au participat la seminariile sale. Este un apropiat al celor mai importanti lideri ai comunitatii de afaceri sau oameni politici. Peter Drucker, Tom Peters sau Ken Blanchard, i-au apreciat activitatea.

Larry Farrell conduce o firma de cercetare si educare in domeniul practicilor antreprenoriale – printre clientii sai se numara unele din cele mai mari companii (Toyota, Coca Cola, American Express, Citibank, DHL, Emst & Young, Unilever, Henkel, Business Week, , DuPont, Hong Kong Railway etc.) precum si institutii publice din lume (UN Secretariat For Enterprise Development, Singapore Ministry of Trade, Estonia Ministry of Economy, China Minstry of Technology, New York City Dept. Of Employment etc.).

Este autorul a trei carti de specialitate - Searching For The Spirit of Enterprise, The Entrepreneurial Age, Getting Entrepreneurial!, iar lucrarile sale stau la baza materialelor studiate in importante centre educationale, cum ar fi reputatatul Centru pentru Studii Antreprenoriale din cadrul Universitatii din Oklahoma City.

In cadrul seminarului „Getting Entrepreneurial!”, vor fi prezentate subiecte precum misiunea unei companii in secolul XXI, viziunea de tip consumator/produs, inovatia la nivel de companie, comportamentul „self-inspired” in afaceri.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina http://www.antreprenoriat.org

Eduard Pankler, Manager Program
Mobil: 0730330884

Despre JUNIOR ACHIEVEMENT ROMANIA

Junior Achievement Romania, organizatie non-profit a fost fondata in anul 1993 si este parte a Junior Achievement Worldwide®, USA si Junior Achievement-Young Enterprise, Europe.

Participare: Intrare libera