Casa Capsa, istoria la ea acasa

Locul desfasurarii: Casa Capsa

Organizator: Jurnalul National

Casa Capsa, creatie a unor aromani geniali. Loc unde se reunea, neoficial, Parlamentul Romaniei, unde se puteau vedea cele mai savuroase dueluri in cuvinte, cu “vrajmasi” de soi, cei mai de seama autori ai vremii. Un stil de viata, o universitate fara disploma, o istorie ce traverseaza trei secole. Despre toate acestea vorbeste Editia de Colectie a Jurnalului National de astazi, 28 august, si despre asta se va vorbi si in aceasta seara, chiar la Casa Capsa, cu incepere de la ora 19.
Printre invitati: Mark Taplin, Deputy Chief of Mission, Ambasada SUA, Ion Cristoiu, Tudor Octavian, Ion Iliescu, Crisan Museteanu, Director Casa Capsa, Radu Coroama, Alice Nastase, Carmen Stanescu, Dan C. Mihailescu, dar si alte personalitati pe care va invitam sa le intalniti in aceasta seara, numai la Casa Capsa.


Rxandra PRedescu
M: 0748 148 700

Despre JURNALUL NATIONAL

Tudor Octavian (n. 12 decembrie 1939). Studii de arhitectura si filologie. Debut la Editura Eminescu, in 1968, cu volumul Povestiri diferite, recomandat de Adrian Marino. In presa a lucrat la Viata Studenteasca, Amfiteatru, Flacara, Romania Libera, Academia Catavencu si National. In prezent, este editorialist la Jurnalul National si senior editor la Gazeta Sporturilor. A sustinut, in revistele de cultura si in presa cotidiana, rubrici de critica de arta, timp de cateva decenii. A publicat mai multe volume de proza: Noiembrie viteza, Banda lui Mobius (romane), Istoria unui obiect perfect, Mihai, stapanul, si sluga lui, Mihai (povestiri), Sortiti iubirii, Firul principal, Cuadratura cercului, Motivul – Celalalt – Afara din joc (romane). Dupa 1990 a publicat doua antologii de pamflete – Tratat de injuraturi, volumele 1 si 2, precum si mai multe volume de povestiri: Povestiri, Oameni normali, 248 de povestiri, Momente, schite, insemnari, Prosti, dar multi, Povestiri foarte scurte, Alte povestiri. A publicat, de asemenea, si cateva monografii de arta ce s-au bucurat de un real succes.

Pentru detalii suplimentare, contactati:

Participare: Intrare libera