Pukka Up 10 Years Anniversary Party cu The BeatThiefs si The GlobTrotters la Kristal Glam Club

Locul desfasurarii: Kristal Glam Club

Organizator: Adrian Niculescu

Pukka Up 10 Years Anniversary Party cu The BeatThiefs si The GlobTrotters la Kristal Glam Club

Brandul international de petreceri Pukka Up sarbatoreste 10 ani de succes si organizeaza pe 27 aprilie evenimentul - "Ziua in Care Planeta a Petrecut" prin 10 petreceri in 10 tari si 10 cluburi toate derulate in aceeasi seara. In Romania petrecerea este prezentata in Club Kristal incepand cu ora 23.00 si reprezinta o premiera fiind prima aparitie in Romania a grupului The BeatThiefs . Proiectul Britanic The BeatThiefs este compus din Henry Hacking si Tony Ryder, producatori ai genului House, care isi desfasoara activitatea in aceasta formula din 2007, interval de timp in care au reusit sa lucreze aproximativ 150 de release-uri in industria muzicala, semnate prin label-uri precum Beyourself Music, Big & Dirty Record, Strictly Rhythm, Soda Records, Ministry of Sound, Nervous Records, Suka Records si altele. Petrecerea mamut organizata de Pukka Up mai este gazduita de Pacha in Londra, Anglia, Bank Club in Varsovia, Polonia, Vanilla in Zurich, Elvetia, Red Dragon in Budapesta, Ungaria, The Pier in Pattaya, Tailanda, Absinthe House in Denver, America, Half Moon in Salzberg, Austria, The Kitchen in Dublin, Irlanda si Thompsons in Belfast, Irlanda de Nord. Cu aceasta ocazie, avem posibilitatea de a-i asculta in premiera in Romania pe The BeatThiefs, cei care au reusit sa anime difuzoarele prin cunoscuta piesa "Sao Paulo". Warm-up-ul va fi asigurat the The GlobTrotters . Pukka Up este considerata o institutie in Ibiza. Brandul a pornit in 2003 si a devenit popular prin celebrele Boat Parties care pregateau clubberii pentru petrecerile cele mai importante din insula. In 10 ani prin rezidente, DJ-i si producatori Pukka Up a ajuns un brand global si unul dintre cele mai influente de pe Insula Alba.

Biletele se pot achizitiona online prin Myticket https://www.myticket.ro/evenimente/pukka-up-kristal-glam-club-bucuresti-27-aprilie-2013.html la 20 lei sau in seara evenimentului le 30 lei.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Adrian Niculescu (35) este Business Development Manager si Partener intr-un grup de companii cu activitati in Real Estate Brokerage, Home Entertainment si Marketing.

Adrian Niculescu a absolvit Facultatea de Relatii Internationale la Academia de Studii Economice, Bucuresti, Romania, are doua mastere – Economie si Online Marketing si in prezent urmeaza doua MBA-uri: MBA (Cnam Paris) si EMBA (Business School Netherlands).

Adrian Niculescu are specializarea de Trainer (Train the Trainers), precum si cele de business consultant in Strategic Management, People Management, Company Organization si Real Estate brokerage. Alte training-uri din cv-ul d-lui Adrian Niculescu includ Landmark Education (US), Photo Reading (Learning Strategies, US), precum si variate specializari in tehnologia Microsoft.

Confirmare pana la data: 27 aprilie 2013

Participare: Taxa de participare