TOP 10 afaceri profitabile din fonduri europene nerambursabile pentru antreprenori debutanti

BUCURESTI - 2 iunie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Cei care vor sa inceapa acum o afacere au la dispozitie multiple oportunitati financiare pentru a debuta si nu mai este necesar sa imprumute bani de la parinti si prieteni pentru a deveni antreprenori independenti.
Sigur ca poti ajunge la Imperiul Leilor cu ideea ta de afaceri, poti opta pentru imprumut bancar, crowdfunding, fonduri de investitii sau business angels. Aceste variante iti ofera capitalul de care ai nevoie pentru investitia initiala, insa banii trebuiesc returnati investitorilor dupa o perioada de timp, impreuna cu dividende sau dobanzi dupa caz.
O alternativa foarte buna o reprezinta fondurile europene nerambursabile si fondurile guvernamentale. Unul dintre programele cu cea mai mare notorietate este Start Up Nation 2022 pe baza caruia tinerii care isi doresc sa devina antreprenori pot deschide o afacere profitabila.

Expertii Kelso Consulting, firma de consultanta fonduri europene, au studiat statisticile economice si au realizat un top cu 10 afaceri profitabile din fonduri europene nerambursabile pentru antreprenori debutanti, care au sanse maxime de finantare in 2022:

1)      Crearea unui software

2)      Consultanta tehnica si inginerie

3)      Confectii metalice

4)      Paine, prajituri si patiserie

5)      Agentie de publicitate

6)      Clinica medicala

7)      Fabrica de mobila

8)      Fabrica de cherestea

9)      Consultanta IT

10)    Croitorie

Aceste tipuri de afaceri sunt in topul celor mai bine cotate sectoare economice, respectiv au pondere ridicata in cifra de afaceri a Romaniei. Aceasta inseamna ca exista o cerere foarte mare, multi clienti disponibili sa cheltuiasca bani pe bunuri si servicii, iar sansele de a avea o afacere profitabila sunt foarte mari.

Acesta este motivul pentru care statul a decis ca in 2022 sa sprijine debutantii in afaceri prin programul Start Up Nation. Pentru a afla mai multe detalii poti rezerva o sesiune de consultanta gratuita completand formularul de inregistrare.

Simona Culea – Manager Kelso Consulting

Consultant fonduri europene - Expert in fonduri nerambursabile 

Despre Kelso Consulting

Kelso Consulting SRL
Expert in fonduri europene

Tudor Arghezi 8-10, clădirea Unimed, Parter-Etaj 1, București

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin intermediul formularului .

+40754039935
simona.culea@kelso.ro