kinderzuschlag

Comunicate de presa si evenimente pe tema kinderzuschlag

 • kinderzuschlag. 250 Euro suplimentul de alocatii pentru copii in Germania

  kinderzuschlag

  Bucuresti - 12 decembrie 2022

  Comunicat de Edcora IT Services SRL

  ... kinderzuschlag va crește la 250 euro pe lună. Suplimentul de alocaţii pentru copii a fost introdus în 2005, ca parte a reformei Hartz IV. În 2021, statul a plătit aproximativ 1,3 miliarde de euro pentru ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: kinderzuschlag , supliment alocatii germania , migro

  Vezi toate comunicatele de presa despre kinderzuschlag

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kinderzuschlag.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kinderzuschlag. Informatiile despre kinderzuschlag cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kinderzuschlag, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kinderzuschlag, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.