„CRONICA CÂRCOTAŞILOR” se lansează în toată ţara! KissFM implineste sambata 5 noiembrie, 2 ani de la prima emisie! In club Insomnia din Pitesti vor concerta Sistem si Ca$$a Loco.

Pitesti - 3 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

•Mâine, 5 noiembrie, la ora 12.00, în foaierul Bibliotecii Judeţene “Dinicu Golescu” veţi avea ocazia să-i vedeţi pe celebrii Cârcotaşi în carne şi oase, să vă cumpăraţi CD-ul cu celebrele hituri de la Cronică, să faceţi poze şi să vă luaţi autografe !
•Seara, în club INSOMNIA se va lăsa cu o super-petrecere ! KissFM împlineşte mâine 2 ani de la prima emisie ! Invitaţi speciali : trupele SISTEM şi CA$$A LOCO! O super-tombolă este pregătită pentru seara evenimentului.

„CRONICA CÂRCOTAŞILOR” se lansează în toată ţara!  KissFM implineste sambata 5 noiembrie, 2 ani de la prima emisie! In club Insomnia din Pitesti vor concerta Sistem si Ca$$a Loco.

Sfârşitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, a fost de pomină pentru vestul ţării. Cu ocazia lansării compilaţiei „Cronica Cârcotaşilor”, s-au dezlănţuit mulţimile, atât la Timişoara, cât şi la Arad! Mii de persoane de toate vârstele s-au înghesuit (acesta fiind cuvântul corect!) în Iulius Mall din Timişoara, sâmbăta de la ora 12.00, pentru a fi alături de Cârcotaşi. Se lansa prima compilaţie cu piese „aruncate în eter” de Huidu şi Găinuşă!

O mare de oameni s-a adunat pentru sesiunea de autografe. Cei care nu au mai apucat să intre în posesia unui exemplar din mult râvnita compilaţie, au plecat acasă cu „parafa” Cârcotaşilor pe diverse materiale promoţionale puse la dispoziţie de KissFM, care de sâmbătă emite şi în Timişoara! Mai mult decât muzică, acest CD reprezintă un simbol al unei generaţii de ascultători radio, care au fost din prima clipă subjugaţi de spontaneitatea şi ironia celor doi cârcotaşi.

După mai bine de trei ore de nebunie curată, Cârcotaşii au plecat spre Arad, pentru că Timişoara a fost doar primul dintre oraşele în care se lansează „Cronica Cârcotaşilor”. Iar „Cafe Divino” din Arad a fost mult prea neîncăpător pentru cei care se adunaseră să-i vadă pe toţi cei din echipa Cronicuţei şi, desigur, pentru a pleca acasă cu autograful acestora pe CD! De menţionat că arădenii au fost mult mai „cuminţi” decât fraţii lor timişoreni şi au format un rând ordonat în vederea obţinerii autografelor dorite.

Şi, conform ideii „azi la Timişoara, mâine în toată ţara”, toţi cei care doresc să fie alături de Cârcotaşi în turneul naţional de promovare al unei compilaţii extrem de originale… fiţi pe fază! Turneul va cuprinde toate oraşele mari din România (fără excepţie!) de-a lungul a cinci week-end-uri! Pentru acest week-end, Cârcotaşii şi-au propus să ajungă astăzi, 4 noiembrie 2005, ora 16.00, la Craiova (foaier Casa Studenţilor) pentru ca mâine, 5 noiembrie 2005, chiar în ziua în care cel mai tare post de radio din România, KissFM, împlineşte 2 ani de la prima emisie, ei să ajungă la Piteşti.

Huidu, Găinuşă, Dezbrăcatu’, Puştiu’, Mistreţu’ dar şi cele două simpatice Bebeluşe (Oana şi Delia) vă dau întâlnire mâine la ora 12 în “buricul” oraşului, la Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu”.

Şi asta nu e tot !
Directorul KissFM Pitesti, Andreas BALMUŞ, ne-a asigurat că mâine seară începând cu ora 22 în Club Insomnia va avea loc o petrecere cum rar se vede pe aici. Pentru că vom avea o dublă aniversare (KissFM împlineşte 2 ani de la prima emisie iar Club Insomnia 3 ani de la inaugurare), spectacolul va fi unul pe măsură ! Trupa Sistem va susţine un show unic la celebrele butoaie, iar inconfundabilii Cosmin, Leo şi Bogdan, mai exact CA$$A LOCO, cu siguranţă nu ne vor trage ţeapă şi vor crea o atmosferă de adevărată sărbătoare ! Nu va lipsi o super-tombolă cu multe premii care mai de care mai atractive…un week-end la munte, un telefon mobil Nokia, cartele Connex, vouchere la magazinele de lux din Piteşti, tratamente cosmetice şi chiar o bijuterie din aur!
Recomandarea noastră este clară : merită 15 RON pentru o seară de neuitat ! Evident, alături de KissFM!

Despre KissFM Pitesti

KissFM Pitesti - 91.2
Director : Andreas BALMUS
0724/313.482
0248/212.416
kissfm@rdspt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kissfm-pitesti/cronica-carcotasilor-se-lanseaza-in-toata-tara-kissfm-implineste-sambata-5-noiembrie-2-ani-de-la-prima-emisie-in-club-insomnia-din-pitesti-vor-concerta-sistem-si-caa-loco-