MagicFM - THE REAL MUSIC - Un nou radio in eterul din Pitesti !

Pitesti - 21 februarie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Este un mister demn de Dosarele X modul in care au disparut atatea piese legendare din playlist-urile radiourilor romanesti.
Pentru ca muzica adevarata nu moare niciodata, Magic FM este radioul care va pune magia inapoi in muzica.

MagicFM - THE REAL MUSIC - Un nou radio in eterul din Pitesti !

Incepand cu 17 februarie 2006, Magic FM difuzeaza si in Pitesti, pe 91.2 FM, supermuzica ultimilor 40 de ani. Simon&Garfunkel, Eagles, Rolling Stones, Genesis, Pink Floyd, Abba, Ricky Martin, Madonna, U2, Police si Tina Turner sunt doar cativa dintre artistii care au adus sunetului o dimensiune demna de a ramane mostenire peste ani.

Cei 4 prezentatori – Raluca Moianu, Liana Stanciu, Dominique Iancu si Cristi Hrubaru sunt voci celebre ale radioului romanesc, cu un background remarcabil in cultura muzicala autentica.

Magic FM se poate receptiona in Bucuresti, Bistrita, Calarasi, Pitesti, Constanta, Sibiu, Suceava, Cluj-Napoca, Iasi, Piatra Neamt, Curtea de Arges si Targu Mures.

Ascultatorul de Magic FM are 35-49 de ani, este optimist, rade mult, danseaza si canta odata cu artistul hiturile pe care le asculta la radio, se lasa cuprins de emotie, iese cu prietenii, simte la maxim magia muzicii, retraieste momente importante din viata lui in functie de piesele cu care le asociaza si este plin de viata.

Vremurile in care muzica nastea legende au revenit asadar in Pitesti pe 91.2 FM, frecventa care stabileste repere si impune succese.

Sediul Magic FM din Pitesti este situat pe b-dul I.C. Bratianu, bl. C1, sc. A, et. 10, ap.28. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0248/212.416.

Andreas BALMUŞ
Director

Despre KissFM Pitesti

MagicFM Pitesti - 91.2
Pitesti, b-dul I.C. Bratianu, bl. C1, sc.A, et. 10, ap. 28
Tel. 0724/313.482
kissfm@rdspt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kissfm-pitesti/magicfm-the-real-music-un-nou-radio-in-eterul-din-pitesti