Telefoane Apple second hand – Fii si tu in trend

BUCURESTI - 25 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle

De la lansarea primului iPhone in 2007, Apple a stabilit standardul pe piata smartphone-urilor. iPhone-urile Apple sunt printre cele mai bune telefoane din punct de vedere tehnic si sunt in mod corespunzator si scumpe. Klap.ro ofera o solutie pentru asta si anume, telefoane Apple second hand . Cumpara iPhone-uri second hand.

telefoane Apple second hand

telefoane Apple second hand

Acestea se potrivesc perfect in ecosistemul Apple. Poti cumpara mult mai multe telefoane folosite de la Apple. Pretul redus este probabil cel mai important motiv pentru care doresti sa cumperi telefoane Apple second hand. iPhone-urile sunt relativ stabile ca pret in comparatie cu telefoanele mobile de la alti producatori.

Cu toate acestea, functionalitatea unui iPhone cu greu sufera in timp. Poti beneficia de acest lucru de la klap.ro pentru a cumpara telefoane Apple second hand, la preturi rezonabile.

Care este cea mai importanta caracteristica a unui telefon Apple second hand? Ca functioneaza. Toate telefoanele Apple second hand de la Klap sunt testate si verificate pe larg in laboratorul de testare. Asa cumparatorii de iPhone de pe klap.ro primesc un telefon mobil complet functional, reconditionat. 

Cumpara telefoane Apple second hand - iPhone 12 si iPhone 12 mini

In acelasi timp cu modelele de top iPhone 12 Pro si Pro Max, au aparut si modelele surori mai mici iPhone 12 cu 6,1 inch si iPhone 12 mini compact cu 5,4 inch care au fost lansate in octombrie 2020. De fapt, in ceea ce priveste performanta si echipamentul, poti tine cu usurinta pasul in multe aspecte.

Procesorul puternic A14 functioneaza si in interior. Calitatea afisajului si carcasa sunt, de asemenea, foarte asemanatoare. Este inclusa si functia la indemana MagSafe pentru o incarcare fara fir mai usoara. Cu iPhone 12 si iPhone 12 mini nu trebuie decat sa te descurci fara obiectivul cu zoom, astfel incat sa ai in continuare o camera duala puternica la dispozitie.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate in 2017, in acelasi timp cu succesorul lor, iPhone X. Desi seria 8 este mai ieftina decat modelele X, aduce totusi unele inovatii proprii. Deci are „True Tone”, o tehnologie de la Apple iPad Pro. Nu numai ca ajusteaza luminozitatea, ci si temperatura de culoare a afisajului la mediu.

Utilizatorii mai convenabil vor gasi noile optiuni de incarcare a bateriei ca seria 8. Smartphone-ul poate fi incarcat fara fir prin inductie folosind covorasul de incarcare QI. Daca nu poti merge suficient de repede, foloseste un incarcator pentru a incarca iPhone 8 foarte repede - in 30 de minute pana la jumatate din capacitatea bateriei.

Ca si in cazul seriei 7, doar modelul Plus al iPhone 8 are o camera duala. Spre deosebire de predecesorul sau, partea din spate a dispozitivului este acum din sticla. Este mai elegant decat aluminiul, dar ar trebui protejat cu o carcasa.

iPhone SE

Cu iPhone SE din 2016, Apple s-a adresat unui grup tinta mai constient de pret. Se bazeaza pe carcasa iPhone 5s, dar extinde selectia aici cu culoarea atragatoare „rose gold”. In acelasi timp, are o baterie mai buna, un procesor mai bun si caracteristicile video ale modelului 6s. Prin urmare, este clasificat din punct de vedere tehnic intre 5s si 6s.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/klap/telefoane-apple-second-hand-fii-si-tu-in-trend