Kuehne + Nagel lanseaza campania dedicata transportului rutier in regim de grupaj catre Europa

BUCURESTI - 15 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Live site

Pentru a optimiza timpul de tranzit in cazul retelei ,Kuehne + Nagel va creste frecventa de plecare prin introducerea a celui de-al treilea camion care va pleca la export catre Europa.

Conform  strategiei de ansamblu Kuehne + Nagel isi extinde semnificativ reteaua terestra europeana.Introducerea noului produs „KN-EuroLink“ in protofoliu si abordarea centralizata a managementului de retea, Kuehne + Nagel asteapta o crestere semnificativa.

Inca din 2007 Kuehne + Nagel si-a extins continuu reteaua de grupaj european, atat prin crestere organica cat si prin achizitii strategice.

Azi ,reteaua companiei are linii de grupaj in 38 de tari de-a lungul intregului continent. Aceasta se bazeaza pe un hub central in Bad Hersfeld (Germania) si unul in Viena (Austria).

Pentru a optimiza timpul de tranzit in cazul retelei, Kuehne + Nagel va creste frecventa de plecare prin introducerea a celui de-al treilea camion care va pleca la export catre Europa. Odata cu introducerea acestui camion, Kuehne + Nagel lanseaza si campania „Ce fluviu este numit „linia vietii” in Europa si conecteaza jumatate de continent?“

Pentru detalii click aici!

Despre Kuehne_Nagel

Despre Kuehne + Nagel
Cu aproximativ 67,000 de angajati in 1200 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management
Mai multe informatii se pot gasi la : www.kuehne-nagel.ro