Doar 12 euro, abonamentul Family La Fantana.

BUCURESTI - 4 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Abonamentul Family a fost conceput special de compania La Fantana pentru a iti oferi cea mai eficienta metoda de a avea apa calda si rece permanent.
Acest abonament special combina apa in 4 bag-in-box-uri de cate 10 litri cu un watercooler mic, discret, cu forme placute, ce isi va gasi locul perfect in orice interior.

Cutia cu apa La Fantana ( bag-in box) este cea mai noua metoda de ambalare a apei din Romania.
Nu bidon, nu sticla, nu pahar sau altceva in care ai putea pastra apa de izvor in locuinta sau birou tau, ci o cutie de apa de unica folosinta, care datorita dimensiunii sale poate pastra 10 litri de apa.

Uita de drumurile nocturne la magazine si de slalomul printer PET-urile goale din casa.
Acum ai apa calda si rece instant, pentru doar 12 euro +TVA/ luna. Aceasta promotie se adreseaza doar persoanelor fizice, pentru primul an contractual.


Despre La Fantana

Numele “La Fantana” a fost rostit pentru prima data in Romania in 2001, an in care lua fiinta compania. Privind in jur,am inteles de la bun inceput ca putem sa aducem oamenilor nu doar un produs de care nimeni nu se poate lipsi, ci si servicii care, insotindu-l , sa poata face viata mai buna pentru fiecare dintre noi.
In fiecare an, echipele noastre trasporta si livreaza cu promptitudine, la timp si in cele mai bune conditii, apa pentru peste un million si jumatate de oameni.
Cu fiecare livrare, cu fiecare vizita atunci cand am fost chemati, am reusit ca in scurt timp sa ii obisnuim pe clientii noastri cu un fapt simplu, dar foarte important pentru ei: acela ca se pot baza intru totul pe noi atunci cand au nevoie de serviciile noastre.


Pentru mai multe informatii despre serviciile La Fantana vizitati www.lafantana.ro
ana.gate@lafantana.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/la-fantana1/doar-12-euro-abonamentul-family-la-fantana-