Placintele moldovenesti vin in Romania

Locul desfasurarii: La PLACINTE Restaurant

Organizator: La PLACINTE

Placintele moldovenesti au trecut Prutul si au poposit la Bucuresti, prin intermediul lantului de restaurante La PLACINTE.

Primul restaurant La PLACINTE a fost deschis in Bucuresti pe Bld. Dacia, nr. 20, la sfarsitul lunii septembrie 2013, bucurandu-se deja de o mare apreciere in randul clientilor, iar in curand vom deschide un al doilea restaurant La PLACINTE, in Centrul Vechi al Capitalei.

La PLACINTE este un concept de restaurant cu o ambianta originala, un design inedit, o combinatie intre modern si puternice accente traditionale moldovenesti. Totul este gandit astfel incat clientii sa se bucure de un pranz relaxant cu partenerii de afaceri sau de o cina deconectanta cu familia ori prietenii.

Restaurantul isi intampina clientii cu ospitalitate, cu muzica traditionala si cu delicioasele bucate traditionale moldovenesti.

Specialitatile casei, delicioasele placinte si invartite moldovenesti, sunt servite cu legendarele vinuri din colectia Purcari. Vinaria Purcari a fost fondata în 1827 și este cea mai renumita vinarie din Moldova. Timp de 2 secole, vinurile de Purcari au castigat peste 140 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internationale, dar si legendara apreciere la curtea regala a Marii Britanii; #vindinmoldova.

 Un regal al meniului, placinta “Domneasca” este o adevarata incantare prin gustul sau deosebit, mereu o perfecta combinatie de aluat fraged si crocant si umpluturi diversificate. Aceasta se datoreaza maiestriei bucatarilor nostri si ingredientelor naturale folosite la prepararea placintelor (faina fara premixuri, branza, cartofi si dovleac de cea mai buna calitate).

Placintele “Domnesti” sunt preparate manual si sunt coapte si rumenite in cuptor atunci cand ospatarii nostri preiau comanda, astfel incat sa le putem oferi clientilor placinta cea mai buna, cea mai proaspata si mereu de aceeasi maxima calitate.

 Pentru mai multe informatii despre La PLACINTE va invitam sa accesati siteul nostru, www.laplacinte.ro si pagina noastra de Facebook, www.facebook.com/Laplacinte.ro.

 Persoana de contact: Alina Brezuleanu, Specialist Marketing, SC Andy`s Pizza SRL

Tel: 0755.055.626

E-mail: alina.brezuleanu@andys-pizza.ro

Web: www.laplacinte.ro

Confirmare pana la data: 22 octombrie 2013

Participare: Intrare libera