CONFERINŢĂ PUBLICĂ cu tema: ROZACRUCEA, CALEA ALCHIMIEI INTERIOARE

Locul desfasurarii: Hotelul Minerva ( între Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană ).

Organizator: LECTROIUM ROSICRUCIANUM Centrul Bucuresti

CONFERINŢĂ PUBLICĂ cu tema:   ROZACRUCEA, CALEA ALCHIMIEI INTERIOARE

Lectorium Rosicrucianum vă invită la o CONFERINŢĂ PUBLICĂ cu tema:

 

ROZACRUCEA,

CALEA ALCHIMIEI INTERIOARE

 

Alchimia este în general definită ca fiind ştiinţa transmutării metalelor nepreţioase în argint sau aur.

 

Ea are un caracter atemporal şi universal. Regăsim scrieri alchimiste în laboratoarele atât din China taoistă de acum 4000 de ani, cât şi în Egipt, unde alchimia celor 7 metale era o artă sacră, precum şi în Arabia menţionându-i pe Senior Zadith şi Geber dar şi în Europa - operele alchimistului francez Fulcanelli.

Învăţătura alchimică este însă mai presus de istorie. Sub voalurile acestei denumiri se ascunde un adevăr superior. Alchimia este mai mult o cosmogonie, un mit, un simbol, pe scurt: o cale de iniţiere.

În inimile oamenilor se află o scânteie a gloriei divine care  îşi aşteaptă eliberarea din materie. Piatra Filozofală conţinută în haosul primitiv al naturii, poate fi din nou nascută.

Singurul scop al alchimiei spirituale este de a purifica şi a separa materia pentru a extrage Mercurul filozofilor, astfel încât conştiinţa umană limitată să devină o conştiinţă reînnoită, un nou Caduceu a lui Mercur al filozofiei hermetice. Finalitatea este unirea celor trei principii, trup , Suflet şi Spirit pentru a recreea Adam-ul originar, Omul Divin.

 

Lectorium Rosicrucianum vă invită la o CONFERINŢĂ PUBLICĂ  în care să ne reamintim împreună Calea interioară a desăvârşirii umane.

 

Vă aşteptăm, JOI  5 iunie 2014, orele 18.30 în Sala de Conferinţe a Hotelului Minerva situat în strada Gheorghe Manu nr. 2-4 ( între Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană ).

Despre LECTORIUM ROSICRUCIANUM

Există un fir de aur, care din labirintul realităţii noastre răsfrânte conduce spre Adevăr. Scopul Şcolii Spirituale Internaţionale a Rozacrucii de Aur, Lectorium Rosicrucianum, este de a ajuta căutătorul să găsească acest fir călăuzitor şi să realizeze un contact viu cu acesta. Deşi are rădăcini adânci în istorie şi continuă tradiţiile şcolilor de mistere străvechi, Lectorium Rosicrucianum este totuşi o organizaţie modernă, prin mesajul transmis.

Confirmare pana la data: 5 iunie 2014

Participare: Intrare libera

Taguri: Alchimiesufletrozacrucespirittrup