Hotel Razvan se implica in ajutorarea copiilor defavorizati

BUCURESTI - 20 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Hotel Razvan sustine www.salveazavieti.ro, www.imparte.ro si alte fundatii si organizatii caritabile,impreuna cu acestea propunandu-si sa fie de ajutor celor care in aceste momente trec prin situatii dificile.

hotel razvan

hotel razvan

 Daca ai mult,da si altora din bunurile tale.Daca ai putin,da din inima ta. 

Fernad Fouriner-Avery

Traim pentru a castiga bani, pentru a prospera in ochii celorlalti. Suntem fericiti numai daca avem cea mai mare si cea mai aratoasa casa, cea mai performanta masina si cele mai moderne telefoane. Dar daca ne uitam pentru o secunda in interiorul nostru, aceste obiecte nu ne fac mai fericiti, aceste fapte nu ne aduc linistea..... Hotel Razvan nu  incerca sa iesa din tipare; nu vrea sa castige nimic cu asta, spera  doar ca dumneavoastra  sa va opriti o secunda din activitatile cotidiene si sa va ganditi cand ati facut ultima oara o fapta buna, cand ati ajutat ultima oara pe cineva?

Hotel Razvan a ales sa nu fie indiferent si  sa schimbe ceva in viata copiilor neajutorati ,a celor care sunt bolnavi ,a celor care din munca cinstita nu reusesc sa faca fata nevoilor cotidiene.    S-a inceput prin a gazdui pe site-ul www.hotelrazvan.com  asociatii si fundatii .  La receptia hotelului se gaseste o cutie pentru donatii. In acest fel fundatia  Deschide-ti sufletul este ajutata sa-si  indeplineasca misiunea. Hotelul Razvan va dona toate incasarile din week-end-ul Sfantului Valentin, catre www.imparte.ro Si nu se va opri aici.... "Toti suntem facuti dupa chipul lui Dumnezeu",suntem parte din Creator, esenta noastra inseamna IUBIRE si totusi  am lasat materialul sa ne diferentieze. Suntem datori fata  de semenii nostri cu iubire si respect . Nu indiferenta. Este datoria noastra ca favorizati fiind acum ,sa le intindem ambele maini in ajutor.

Contribuie si tu la ajutorarea  prietenilor aflati la nevoie, luand cina in ziua de Sfantul Valentin la restaurantul Namaste de pe terasa hotelului Razvan.

Despre LIME INTERACTIVE

Hotel Razvan este un hotel de 3 stele, situat in centrul Bucurestiului. Restaurantul Namaste este la etajul 6 al hotelului si oferta panorama asupra orasului.Bucataria oferita este romaneasca si internationala.