Flowers of Joy aduce clipe de emoție nunții tale printr-un design floral complet unic

BUCURESTI - 4 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Ziua nunții este clipa în care perfecțiunea și pasiunea devin schimbarea pe care o meriți. Emoțiile puternice încep să apară și totul este cuprins de un spirit extrem de special. Importanța culorilor de pretutindeni și al mirosului pe care florile îl au ajunge la noi standarde.

Flowers of Joy aduce clipe de emoție nunții tale printr-un design floral complet unic

Atelierul de design floral Flowers of Joy impune noi standarde creând emoții unice și o pasiune fascinantă în jurul acestui moment cu ajutorul iubitorilor de frumos și de bun gust.

Pasiunea și naturalețea echipei Flowers of Joy vă oferă o serie completă de opțiuni florale 100% personalizate:

    Buchete de mireasă

 

    Lumânări de nuntă și botez

 

 

    Accesorii floraleBuchete de flori

 

   Decorațiuni florale corporate

Buchetele de mireasă realizate în atelierul Flowers of Joy aduc un spirit de inovativ care urmărește să se imbine complet cu cerințele clienților, cu ocazia specială și cu personalitatea acestora.

Piesele florale utilizate la solicitarea autorilor sunt aduse în condiții speciale din diverse locuri ale lumii, în funcție de cerințe. Acest traseu necesită un timp și o grijă deosebită care intră în amendamentul echipei. Odată ajunse la atelier, florile sunt așezate și îmbinate în stilul cel mai potrivit pentru a avea un impact atât cromatic cât și de design. Soliditatea ansamblurilor florale realizate oferă siguranța mobilității și un stil compact dedicat plăcerii atingerii.

Dovezile frumuseții și ale pasiunii Flowers of Joy le vei putea găsi pe: https://www.flowersofjoy.ro/buchete-de-mireasa/

Despre Limonade

Acest atelier s-a născut natural și firesc din dragostea pentru artă și frumos, am început cu decorațiuni pentru apropiați și pasiunea ne-a îndreptat spre un atelier de design floral de calitate, numit sincer Flowers of joy.