Hidrofor si Grupuri de pompare pentru casa ta

BUCURESTI - 11 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie, Imobiliare

Compania Soluții Pompare Fluide oferă partenerilor săi servicii de consultanță tehnică, furnizare de echipamente și service specializat în vederea soluționării diverselor aplicații de pompare fluide.

Pompe de apa pentru case

Pompe de apa pentru case

Soluțiile lor pot rezolva cu usurință cerinte de pompare a apei curate calde sau reci, de captare si pompare a apei uzate, de alimentare cu apa potabila a locuințelor, contracararii incendiilor și altele.

Dacă ești în cautarea unei pompe de apa sau a unui grup de pompare echipa actuală te poate ajuta cu recomadări și cu achiționarea produselor dorite. Atunci când dorești să achiziționezi un sistem pentru fluide e bine să ai în calcul următoarele idei:

Debitul pompei este un criteriu foarte important deoarece prin intermediul acestuia poate fi aflat timpul necesar eliminării apei. Având in vedere acest lucru recomandăm achizitionarea unei model cu un debit cat mai mare.În stransă legatura cu debitul se afla presiunea, un alt criteriu important. La fel ca si in cazul debitului si presiunea trebuie sa fie cat mai mare.În cazul in care pompa de apa sau grupul achiziționat va fi utilizat foarte des, consumul de energie reprezintă un criteriu ce trebuie avut în vedere în momentul achiziționării unei astfel de pompe. In acest sens recomandăm alegerea celor mai recente modele deoarece acestea au un consum redus de energie.

Printre echipamentele propuse si furnizate pentru uz rezidential, puteți regăsi:

Pompe de circulatie Grundfos

   - echipamente de top, cu utilizare frecventă în recircularea apei calde in sisteme de incalzire sau a apei reci în instalații de răcire.

Modele monobloc

   - utilizate pentru pomparea apei curate în sisteme de hidrofor sau ca parte componentă a unui grup de pompare apa.

Pompe verticale Grundfos

   - propuse in special pentru pompare apa de consum sau ca si componenta a unui grup de pompare hidranti, in cladiri inalte sau blocuri de locuinte, acolo unde este        necesara presiunea.

Grup hidrofor de apa

   - sistem compact, utilizat in aplicatii casnice, pentru consumuri mici de apa si mentinere presiune constanta in instalatie.

Pompe submersibile de put

   - necesare echiparii forajelor de adancime, pentru pompare de apa potabila

Grup de pompare apa potabila

   - sistem de pompare, complet echipat si automatizat, ce satisface cerinte de alimentare cu apa a unor cladiri de birouri, locuinte, institutii, etc. pentru mentinerea unei presiuni constante in conditii de functionare variabile, in regim automat.

Grup pompare sprinklere

              - echipament certificat, executat conform EN 12845,     echipat cu pompe de incendiu speciale si automatizare individuala pe pompa, utilizat in special pentru instalatii de stingere incendiu cu sprinklere sau drencere.

Pompe submersibile

                         - modele Grundfos de apa murdara, reziduala sau         pluviala, pentru uz casnic sau rezidential, configurate cu rotor vortex sau monocanal, in functie de aplicatie.

 

Detalii si informatii pe site  sau la adresa de email office@master-eng.ro .

Despre Limonade

Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri.
Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook,.