Securitatea alimentara –sunteti pregatit pentru integrarea in Uniunea Europeana?

Locul desfasurarii: Romexpo-Indagra

Organizator: LLP Bucharest

Securitatea alimentara –sunteti pregatit pentru integrarea in Uniunea Europeana?

Securitatea alimentara este una dintre problemele care au fost citate in mod special in raportul Comisiei Europene din 26 septembrie a.c., raport care a consfintit aderarea Romaniei la Uniunea Europeana (UE). In acest context, societatile comerciale care lucreaza in domeniul industriei alimentare si al distributiei vor trebui sa-si alinieze in totalitate sistemul informational pentru a raspunde acestor cerinte.
In aceste context, LLP Bucharest va propune un eveniment care abordeaza elementele indispensabile pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a raspunde solicitarilor UE. Alaturi de o trecere in revista a reglementarilor dedicate securitatii alimentare din Uniunea Europeana, LLP Bucharest prezinta si o solutie informatica compatibila in totalitate cerintelor impuse domeniului alimentar.


Evenimentul se desfasoara in cadrul centrului de presa dinl Romexpo.

Centrul de presa este pozitionat in proximitatea intrarii principale in complexul ROMEXPO.
Tinand cont ca in perioada 08-12.11.2006, pe teritoriul ROMEXPO se vor desfasura mai multe expozitii, va facem cunoscut ca accesul in Complexul Expozitional se va face controlat.
Accesul pietonal al participantilor la eveniment. se va face cu ajutorul unor tichete cu coduri de bare. Un reprezentat LLP Bucharest va va astepta la intrarea principala Romexepo intre orele 9,00-10,00, pentru a va inmana cardurile de acces.
Accesul autoturismelor va fi posibil pe baza unor carduri de acces. Costurile cardurilor de parcare nu sunt suportate de organizatori.

LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei, avand un numar mare de proiecte derulate la nivel regional si global. Abordarea LLP combina aptitudinile de consultanta si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii realiste si la un pret rezonabil. Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si time@work, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Praga, Bratislava, Budapesta, Bucuresti, Sofia, Belgrad si Zagreb

Silviu Ştefan Cojocaru
Marketing Manager
LLP Bucharest
Str. Carol Knappe Nr. 57, Sect. 1, Bucureşti, România
Tel.: (+40) 21 224 55 16, (+40) 21 224 55 17
Fax: (+40) 21 224 54 24
Mobil: (+40) 724 089 506
Email: silviu.cojocaru@llpgroup.com

Despre LONDON LOGIC BUCHAREST S.R.L.

LLP Group furnizeaza consultanta pentru afaceri si servicii informatice pentru companiile locale si internationale din centrul si estul Europei, regiunea Benelux, Mexic si SUA. Abordarea LLP imbina abilitatile de consultanta si management de proiect cu cunoasterea produselor software internationale si dezvoltarea de software pentru a livra solutii pragmatice si eficiente din punct de vedere al costului.

Participare: Intrare libera