EXPO Inter Cars 2015

Locul desfasurarii: Brasov Business Park

Organizator: Inter Cars

EXPO Inter Cars 2015

4.500 de profesioniști din domeniul automotive participă la a 5-a ediție Expo Inter Cars Brașov

Profesioniștii din domeniul automotive se întâlnesc în perioada 20-21 Iunie, la Brașov Business Park, în carul Expo Inter Cars 2015, prima expoziție dedicată pieței auto aftermarket din Romania.

Anul acesta, Expo Inter Cars aniversează 5 ani de când aduce împreună profesioniștii și pasionații din domeniul automotive, reunind nu mai puțin de 4.500 de specialiști din domeniu. Vor fi prezenți ca expozanți cei mai mari producători de piese, echipamente și accesorii auto din lume, precum Bosch, Valeo, Osram, Castrol, TRW, Contitech și mulți alții.

În timpul expoziției, invitații vor putea vizita standurile producătorilor români și internaționali. În plus, organizatorii vor provoca participanții la cele mai interesante concursuri de aptitudini și cunoștințe din domeniul automotive, iar cei mai pregătiți vor câștiga premii surpriză.

Distracția va fi dusă la un alt nivel alături de cei de la Deep Central, D2 Band și Nightlosers. Cascadorii pe motociclete vor lăsa invitații fără respirație cu acrobațiile lor, iar cei de la Pasarea Rock le vor readuce aminte de melodiile demult cunoscute. Toate aceste momente vor avea loc în seara de sâmbătă 20.06.2015, la Paradisul Acvatic. Evenimentul va culmina cu premierea câștigătorilor, dar și cu o mega-surpriză ce va face din această ediție de Expo Inter Cars una cu adevărat aniversară.

“Ne dezvoltăm, creștem și încet-încet am ajuns să aniversăm cel de-al 25-lea an de Inter Cars Grup și 5 ani de la prima ediție Expo Inter Cars. Suntem mândri că reușim în fiecare an să venim cu ceva nou și să aducem din ce în ce mai mulți invitați. Anul acesta așteptăm un număr de peste 4.500 și vom găzdui nu mai puțin de 47 de furnizori de piese auto în cadrul expoziției, care se va derula, ca și în anii precedenți pe parcursul a două zile. Sperăm să ajungem împreună și la a 25–a  ediție a Expo Inter Cars Romania!” a declarat Diana Iliescu, Marketing Manager, Inter Cars România.

Participarea la eveniment se realizează doar pe bază de invitație, disponibilă la oricare filială Inter Cars din România.

Mai multe informații cu privire la eveniment pot fi găsite pe site-ul www.expoic.ro.

Despre LOOPAA MARCOM SRL

Loopaa is an interactive creative agency that focuses on marketing strategy and planning. It integrates design and technology to deliver value to its clients. We offer a wide range of marketing services: Online marketing, Marketing planning, Design & branding, Marketing research & audit, Marketing Strategy, Project management, PR & communication.

Confirmare pana la data: 20 iunie 2015

Participare: Numai pe baza de invitatie