CATALIN BOTEZATU PENTRU CARTEA RECORDURILOR

Locul desfasurarii: Hotel Rex, Mamaia

Organizator: Fashion TV Paris

CATALIN BOTEZATU PENTRU CARTEA RECORDURILORCATALIN BOTEZATU PENTRU CARTEA RECORDURILOR

Asa cum sunt omologate fashion recorduri precum cel mai lung podium, cea mai scumpa creatie sau cea mai lunga rochie de mireasa, ei bine weekendul trecut moda a mai inregistrat o performanta exceptionala care ar fi putut intra cu usurinta in celebra Guinness Book daca un reprezentat al acesteia ar fi fost prezent la Mamaia. Cel mai prolific si totodata cel mai iubit creator de moda din Romania, Catalin Botezatu a realizat doar in trei zile nu mai putin de 17 prezentari diferite de moda, asta fara a mai lua in calcul numeroasele fashion showuri de a carei regie sau organizare per total s-a ocupat personal. Totul a insemnat o desfasurate impresionata de forte care a implicat zeci de manechine si manechini veniti special de la Bucuresti pentru showurile Botezatu, echipe de macke-up si hair styling, staff , 12 masini, sute de produse vestimentare si zeci de geamantane pline cu pantofi, accesorii sau rochii.
Maratonul fashion showurilor Botezatu a inceput vinerea trecuta pe plaja hotelului de cinci stele Vega, din Mamaia cu o spectaculoasa prezentare de costume de baie. A urmat apoi o alta prezentare de moda, si o alta colectie, tot de costume de baie, prezentata la piscina hotelului Vega si mai apoi pe terasa aceluiasi restaurant o alta prezentare de moda, de aceasta data cu extravagante rochii de seara. Imediat dupa terminarea showurilor de la Vega, designerul si-a mutat cartierul general la hotelul Rex din Mamaia unde a deschis in mod oficial Summer Fashion Festival cu colectia SAILOR 2009, un fashion show ce a transpus conceptul uniformei marinaresti in lenjerie intima masculina. Dotati cu sapca de marinar si cu costume cu dungi si imprimeuri marine, in nuante de alb si albastru punctate cu accente de rosu, manechinii lui Botezatu au fost declarati de catre cei prezenti drept cei mai sexy marinari.
Ziua urmatoare (adica sambata) a debutat cu acelasi program de forta pentru creatorul roman. Prezentarile de la hotelul Vega, colectii diferite de cele din ziua anterioara, au culminat cu realizarea showului ICE, o poveste despre racoarea, stralucirea si duritatea ghetii, un show care a abundat in efecte speciale, coafuri si machiaje atipice, show care a fost urmarit de peste 300 de persoane atat de pe terasa hotelului cat si de la balcoanele camerelor in care erau cazati. Finalul prezentarii de la Vega a fost totodata semnalul de incepere a celei de-a doua seri a Summer Fashion Festival.
In fata a numerosi cunoscatori Catalin Botezatu a prezentat si la Mamaia colectia haute couture, HOT RAINBOW, cu care a facut recent furori la Caribbean Fashion Week in Jamaica. Rochiile spectaculoase, coafurile sofisticate si machiajele suprarealiste au adus pentru cateva minute in fata celor prezenti maginea divei seducatoare, rafinate, elegante si...inacesibile. Printre cei care au aplaudat colectia Botezatu s-au aflat colegi de breasla, oameni de afaceri, invitati din strainatate precum si Camelia Sucu impreuna cu fiicele, primarul Constantei, Radu Mazare, creatorul Razvan Ciobanu, etc.
Finalul Summer Fashion Festival i-a apartinut binenteles tot lui Catalin Botezatu care dupa ce a mai realizat alte 3 fashion showuri tot la Vega, a inchis editia din acest an a Summer Fashion Festival prin lansarea si in Romania dupa Jamaica, Malta si Italia, a colectiei de costume de baie intitulata EXOTIC FLOWERS.
Povestea insa nu s-a oprit aici caci imediat dupa terminarea prezentarii de la Summer Fashion Festival Catalin Botezatu a plecat la Bucuresti de unde astazi (luni, 27 iulie) va decola catre Saint Tropez pentru a sustine trei prezentari de moda intr-o locatie privata dar si pe celebra Nikki Beach.


Luana Ungureanu

Despre LU CONCEPT

Riviera Casino redefineste entertainment-ul printr-un concept cu totul nou pentru piata romaneasca.

Participare: Intrare libera