LANSARE COLECTIE HAUTE COUTURE CATALIN BOTEZATU toamna/iarna 2009-2010

Locul desfasurarii: RIN GRAND HOTEL

Organizator: Fashion Tv Romania

LANSARE COLECTIE HAUTE COUTURE CATALIN BOTEZATU toamna/iarna 2009-2010

Joi , 30 aprile, orele 20 la hotel Rin din Bucuresti, Catalin Botezatu isi va lansa si in Romania colectia haute couture toamna-iarna 2009-2010.

Conceptul noii colectii reflecta eleganta, senzualitatea si rafinamentul unei femei frumoase cu o personalitate aparte, care isi permite si isi asuma statutul de diva. Pentru creionarea acestei imagini a divei absolute, Catalin Botezatu continua colaborarea sa cu Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, si cu Laurent Tourette, ambasador L'Oreal Paris, cei doi urmand sa realizeze o veritabila demonstratie de arta in domeniul frumusetii. Incaltamintea poarta semnatura brandului romanesc Veronesse.

Dupa un sir de prezentari pe podiumurile de la New York Haute Couture (Waldorf Astoria), Kitzbuhel (deschiderea Campionatului Mondial de Ski Alpin), Bratislava (Quelle by Botezatu), Budapesta (Quelle by Botezatu), Frankfurt si revenit ieri in tara de la un nou fashion show desfasurat la New York, cel mai prolific creator de moda din Romania va incanta din nou publicul cu creatiile sale sofisticate si extrem de elegante in seara de gala Bucharest Fashion Week.

Va asteptam asadar sa intrati in fascinantul univers feminin creat de Catalin Botezatu, joi , 30 aprile, orele 20 la hotel Rin.

Luana Ungureanu

Despre LU CONCEPT

Riviera Casino redefineste entertainment-ul printr-un concept cu totul nou pentru piata romaneasca.

Participare: Intrare libera