Comunicatedepresa.ro lanseaza o noua versiune: mai rapida, mai eficienta

BUCURESTI - 5 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Social, Tehnologie

Comunicatedepresa.ro, liderul distributiei de comunicate de presa pe Internet in Romania, lanseaza varianta beta a versiunii sale imbunatatile si redefinite.
Noua versiune a Comunicatedepresa.ro propune specialistilor PR o abordare moderna si eficienta a comunicarii prin distributia targetata in 30 minute a comunicatelor de presa catre jurnalisti si utilizatori, un format atractiv de publicare, plasarea comunicatelor pe primele pozitii in cautarile online ale potentialilor clienti si intensificarea prezentei in media si social media.

Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro

 Viteza de reactie este un ingredient esential pentru succesul comunicarii, iar Comunicatedepresa.ro intotdeauna acorda o atentie deosebita timpului scurs pana la distributia prin email a comunicatului de presa. O data cu lansarea noii versiuni fluxurile au fost optimizate astfel incat distributia sa se poata realiza in mai putin de 30 minute 

Anca Petrescu, PR& Project Manager

Luand in calcul evolutia pietei de relatii publice in Romania si feedback-ul primit de la clienti, noul Comunicatedepresa.ro include elemente –cheie care asigura cresterea vizibilitatii mesajelor pe Internet  si in alte medii.

Distributie targetata extinsa, in max. 30 minute

Cu o baza de date de 1763 jurnalisti, 17873 utilizatori si 8215 companii, Comunicatedepresa.ro realizeaza distributie targetata prin email si RSS catre abonati, in cel mult 30 minute de la publicarea comunicatelor de presa.  

“Viteza de reactie este un ingredient esential pentru succesul comunicarii, iar Comunicatedepresa.ro intotdeauna acorda o atentie deosebita timpului scurs pana la distributia prin email a comunicatului de presa. O data cu lansarea noii versiuni fluxurile au fost optimizate astfel incat distributia sa se poata realiza in mai putin de 30 minute” declara Anca Petrescu, PR & Project Manager Comunicatedepresa.ro

 In functie de mesaj si obiectivele de comunicare ale companiilor, in noua versiune a website-ului distributia se poate extinde catre jurnalisti si abonati la 6 domenii de interes.

Prin integrarea linkurilor de social bookmarking si preluare prin cod embed in pagina comunicatului, cititorii pot distribui chiar ei informatia pe retele sociale precum Facebook, LinkedIn, Twitter sau prin Yahoo Messenger.  Tot dintr-un singur click, cititorii pot cauta parerile bloggerilor despre subiectul comunicatului sau pot incepe o postare pe propriul blog.

O data cu maturizarea pietei, complexitatea mesajelor transmise de companii si impactul acestora in domenii diferite au crescut semnificativ fata de acum cativa ani. A devenit astfel aproape imposibil sa incadrezi un comunicat intr-un singur domeniu. Din acest considerent, si luand in calcul feedback-ul primit din companii, pe noul Comunicatedepresa.ro se pot alege pana la 6 domenii de distributie prin email si RSS a comunicatelor de presa. Evident, nu putem ignora nici tendinta comunicatorilor de a se orienta catre folosirea social media ca instrument de PR, astfel ca am integrat legaturi cu Facebook , Twitter, LinkedIn si bloguri in pagina comunicatului” adauga Anca Petrescu.

Forma clasica a comunicatelor, focus pe atractivitate

Forma comunicatelor de presa din noua versiune a site-ului urmareste regulile generale de formatare a acestora, dar scoate in evidenta elementele esentiale care capteaza atentia cititorilor precum titlul, paragraful introductiv, imaginea sau citatul cel mai important din corpul comunicatului. 

Varianta beta a Comunicatedepresa.ro poate fi vizitata pe www.comunicatedepresa.ro .

Despre Sentimente.ro

Machteam Soft este compania care opereaza brandul Comunicatedepresa.ro.
Comunicatedepresa.ro este lider in distributia de comunicate de presa pe Internet, cu o baza de date care cuprinde 1832 jurnalisti verificati, 19500 utilizatori si 8215 companii.