Comunicatedepresa.ro pe mobile, in retele sociale si pe bloguri

BUCURESTI - 7 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Comunicatedepresa.ro lanseaza versiunea de mobil a site-ului www.comunicatedepresa.ro, precum si Social Autoshare, o noua facilitate pentru postarea automata a comunicatelor, evenimentelor si informatiilor pe retele de socializare Facebook si Twitter. In plus, bloggerii si reprezentantii site-urilor care doresc sa preia comunicatele de presa publicate pe www.comunicatedepresa.ro, pot folosi facilitatea Embed disponibila.

Versiune mobile www.comunicatedepresa.ro

Versiune mobile www.comunicatedepresa.ro

 Versiunea mobila a Comunicatedepresa.ro este creata tocmai pentru ca utilizatorii sa poata folosi site-ul intr-un mod usor accesibil si intuitiv de pe device-urile lor mobile 

Anca Petrescu -www.comunicatedepresa.ro

Prin lansarea celor doua proiecte, impactul si audienta mesajelor si comunicatelor transmise de clienti sunt extinse catre „dependentii de mobile”, dar si catre persoanele care urmaresc companiile pe Facebook si Twitter si bloggeri pasionati de noutate. Comunicatedepresa.ro face astfel inca un pas in orientarea  catre social media si devine cel mai „social” site de profil din Romania.  

Versiunea mobila: comunicatele de presa, in mainile tale

Varianta mobila asigura utilizatorilor care acceseaza site-ul de pe mobil sau tablete o experienta  intuitiva, similara celei de care au parte pe www.comunicatedepresa.ro, site-ul lider in distributia online de comunicate de presa din Romania.  De pe aceasta, vizitatorii pot citi toate comunicatele de presa de pe site, alegandu-le dintr-un anumit domeniu sau companie, pot cauta comunicate specifice dupa cuvinte cheie si pot distribui informatia catre prietenii si contactele de pe Facebook, Twitter sau LinkedIn. 

In acord cu misiunea Comunicatedepresa.ro, de a facilita distributia comunicatelor de presa catre un public interesat cat mai vast, si de a fi in permanenta aproape de clientii si vizitatorii sai, versiunea permite:

    -citirea si distributia pe retele sociale a tuturor comunicatelor de presa
    -contactarea consultantilor Comunicatedepresa.ro direct, folosind icon-ul de apel
    -transmiterea de feedback, intrebari sau comentarii direct de pe device-ul mobil
    -cererea de informatii pentru crearea unui cont

Viteza de adoptie a smartphone-urilor si expansiunea mobile web-ului demonstreaza faptul ca oamenii vor sa fie permanent la curent cu noutatile, sa acceseze si sa share-uiasca informatii cu prietenii si colegii lor. Versiunea mobila a Comunicatedepresa.ro este creata tocmai pentru ca utilizatorii sa poata folosi site-ul intr-un mod usor accesibil si intuitiv de pe device-urile lor mobile” declara Anca Petrescu, PR&Project Manager www.comunicatedepresa.ro.

Social Autoshare: posteaza automat comunicatul pe Facebook si Twitter

Social Autoshare este o noua facilitate disponibila pentru companiile inscrise pe www.comunicatedepresa.ro prin activarea careia reprezentantii companiilor pot conecta contul lor de pe Comunicatedepresa.ro cu conturile lor de pe Facebook si Twitter.

Conectarea conturilor se face o singura data, la activarea Social Autoshare, iar dupa aceea, la fiecare publicare de comunicate, evenimente sau informatii despre companie pe www.comunicatedepresa.ro, acestea se posteaza automat pe conturile de Facebook si Twitter conectate.

„Facilitatea este foarte utila oamenilor de PR si marketing, care se asigura ca la publicarea comunicatului, acesta se va posta automat pe Facebook sau Twitter, crescand astfel semnificativ numarul celor care afla noutatea anuntata si care au posibilitatea sa o dea mai departe catre prietenii lor. In felul acesta, in minutele imediat dupa publicarea comunicatului, comunicatorul se poate concentra pe activitatile urgente, precum follow up sau gestionarea solicitarilor venite de la jurnalisti.” adauga Anca Petrescu.

Embed: preia comunicatele la tine pe site

Facilitatea Embed este disponibila pe site si poate fi instalata de orice blogger sau posesor de site care doreste sa preia comunicatele si evenimentele publicate pe www.comunicatedepresa.ro, prin inserarea extrem de simpla a unui cod customizabil intr-o zona a blogului sau site-ului respectiv.

Despre Sentimente.ro

Machteam Soft SRL este compania care opereaza site-uri care atrag lunar peste 3 milioane de vizitatori unici. Printre acestea se afla lideri de piata precum www.sentimente.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro sau site-uri de nisa precum www.colegiimei.ro, www.weblog.ro, www.jurnale.ro, www.prieteni.ro, www.videomax.ro, www.cautabona.ro si altele.