Comunicatedepresa.ro sustine SNSPA Internship Fair: primul targ de internship pentru studentii SNSPA

BUCURESTI - 23 martie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Cu sustinerea media a Comunicatedepresa.ro, CeCOP ( Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala), se pregateste pentru prima editie a targului de internshipuri pentru studentii SNSPA, SNSPA Internship Fair. Evenimentul va avea loc in zilele de 26 si 27 martie 2011, la Casa Universitarilor din Bucuresti. SNSPA Internship Fair isi propune sa faciliteze accesul studentilor SNSPA la internshipuri specifice specializarii lor, sporindu-le acestora nivelul de angajabilitate pe piata muncii din Romania.

Targ de internshipuri pentru studentii SNSPA

Targ de internshipuri pentru studentii SNSPA

Vor fi prezenti peste 15 reprezentanti ai companiilor ce ofera posibilitatea unor internshipuri corespunzatoare domeniilor de studiu din cadrul universitatii SNSPA si o serie de parteneri atat din randul companiilor cat si din sectorul nonguvernamental care vor organiza workshopuri pe tema orientarii in cariera. Conferinta de deschidere, va fi urmata de o dezabatere panel pe tema „Dinamica de pe piata fortei de munca vs Dinamica adaptarii curriculumului universitar”, avand ca invitati cadre didactice de renume din SNSPA, reprezentanti ai angajatorilor, ai institutelor de cercetare si ai societatii civile. Reprezentantii CeCOP vor amenaja un stand special, care va fi in permanenta la dispozitia studentilor  interesati de un feedback asupra CV-urilor cu care candideaza pentru posturile de internshipuri pregatire de companiile participante la targ.Accesul este gratuit oricarui student interesat de noi oportunitati in construirea carierei in Comunicare, Publicitate, Management, Marketing, Administratie Publica sau Stiinte Politice. Programul, partenerii si mai multe informatii puteti gasi accesand blogul evenimentului:  http://snspainternshipfair.wordpress.com/ sau pagina de facebook : http://www.facebook.com/#!/CECOP.SNSPA Va asteptam pe 26 si 27 martie la Casa Universitarilor cu multe oportunitati si surprize din partea colaboratorilor nostri!

Despre Sentimente.ro

Machteam Soft SRL este compania care opereaza site-uri care atrag lunar peste 3 milioane de vizitatori unici.
Printre acestea se afla lideri de piata precum www.sentimente.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro sau site-uri de nisa precum www.colegiimei.ro, www.weblog.ro, www.jurnale.ro, www.prieteni.ro, www.videomax.ro, www.cautabona.ro si altele.

Taguri: targstudentiSNSPAinternshipCeCop