Cupidon s-a mutat in Jungla

BUCURESTI - 4 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Anul acesta Cupidon trimite sageti si cadouri din Jungla Sentimentelor. Satul de temperaturile extreme resimtite in Romania in aceasta perioada, Cupidon, maestrul iubirii, a hotarat sa petreaca Ziua Indragostitilor intr-un cadru mai exotic, alegand astfel Jungla Sentimentelor.

Cupidon s-a mutat in Jungla

Locatia aleasa de Cupidon pentru sarbatorirea Zilei Indragostitilor poate fi vizitata prin reteaua de social networking si dating www.sentimente.ro. Cupidon isi cauta in prezent o slujba temporara in Jungla Sentimentelor, astfel ca pe perioada lunii februarie poate fi angajat sa trimita cadouri virtuale in numele utilizatorilor site-ului.

Pentru indragostitii din Jungla Sentimentelor, dar si pentru cei care isi doresc sa se indragosteasca dar nu au intalnit inca persoana potrivita, Coliba Indragostitilor este locul in care membrii se intalnesc, discuta prin mesaje instant, sau beau o cafea virtuala impreuna cu persoanele de la bar. Cei care doresc sa cunoasca mai bine o singura persoana din coliba, poate sa invite persoana respectiva la o discutie privata, unde comunica prin mesaje text instant, audio sau video.

Cei 800.000 de utilizatori ai www.sentimente.ro, dar si alti internauti impartasesc tehnicile aplicate de ei pentru supravietuirea in Jungla cotidiana a Sentimentelor care ne definesc, printre care iubirea, veselia, tristetea, gelozia, prietenia sau admiratia.


Despre Sentimente.ro

Despre www.sentimente.ro

Sentimente.ro este cea mai serioasa retea de social networking si dating din Romania. De la lansarea in 2001, www.sentimente.ro si-a crescut constant numarul de utilizatori, ajungand in prezent la peste 800.000 de membri.

Pentru detalii: Anca Petrescu| PR Manager| Tel: 0724 202 474| Email: anca.petrescu@machteamsoft.ro
www.sentimente.ro/jungla