Ce este micropigmentarea sprancenelor? – Ce trebuie sa stii – Pentru cine este

BUCURESTI - 31 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Daca te-ai saturat sa-ti machiezi sprancenele in fiecare zi, ar trebui sa recurgi la micropigmentare sprancene . Cele mai recente tendinte pentru sprancene populare pe Instagram si promovate astazi de celebritati, sunt micropigmentarea si microbladingul sprancenelor.

micropigmentare sprancene

micropigmentare sprancene

Daca te-ai saturat sa-ti machiezi sprancenele in fiecare zi, ar trebui sa recurgi la micropigmentare sprancene. Cele mai recente tendinte pentru sprancene populare pe Instagram si promovate astazi de celebritati, sunt micropigmentarea si microbladingul sprancenelor. De asemenea, daca vrei sa-ti infrumusetezi sprancenele plictisitoare si sa imbunatatesti contururile fetei, apeleaza la micropigmentare sprancene.

Micropigmentarea sprancenelor este cunoscuta si sub denumirea de machiaj semipermanent. Este o procedura cosmetica semipermanenta, non-invaziva. Procedura se realizeaza folosind un dispozitiv asemanator unui ac, pentru a implanta pigmentul in straturile profunde ale pielii. Poti alege o culoare naturala sau o culoare diferita pentru a avea sprancenele micropigmentate. Efectul dupa operatia estetica, este o culoare umbrita pe piele, care arata ca „ombre de sprancene”.

Spre deosebire de microblading manual, micropigmentarea ofera mai multa unicitate atunci cand vine vorba de personalizarea sprancenelor pentru fiecare client. Capacitatea de a varia presiunea si viteza, inseamna un tratament mai precis, cu rezultate impecabile. In plus, metoda de micropigmentare este mai putin traumatizanta pentru piele decat metoda microbladingului, datorita varfului acului microscopic.

Cat dureaza efectul de micropigmentare sprancene?

In cazul tatuajelor permanente, componenta de carbon din culoare va face ca pigmentul sa se oxideze in timp, iar culoarea se poate estompa sau decolora. In machiajul semipermanent, oxidul de fier nu provoaca decolorare, ci face ca vopselele sa se estompeze in timp. Micropigmentarea este introdusa adanc sub piele in derm, deci dureaza de obicei, aproximativ trei ani mai mult decat microblading.

Cine este eligibil?

Micropigmentarea sprancenelor este potrivita pentru persoanele cu urmatoarele caracteristici:

* Sprancene foarte rare, putine fire de par sau fara sprancene din nastere, a tratamentului pentru cancer sau a altor probleme de sanatate;

* Sprancene palide;Exista o cicatrice in zona sprancenelor.

Deoarece pigmentul patrunde adanc sub epiderma pielii, procedura de micropigmentare sprancene este potrivita pentru toate tipurile de sprancene si de piele - chiar si pentru pielea grasa. Astazi, tehnologia de micropigmentare sprancene este aplicata pentru a modela sprancenele si pentru a imbunatati forma acestora. Micropigmentarea este folosita si atunci cand doresti sa acoperi cicatricile sau o nuanta neuniforma a pielii.

Citeste si: Ce este microshading-ul?

Micropigmentare sprancene pentru infrumusetarea aspectului

De sute de ani, oamenii cu sprancene indraznete au fost nevoiti sa se infrumuseteze prin forme stravechi de arta a tatuajelor. Odata cu dezvoltarea stiintei si tehnologiei, cerintele estetice se extind si devin mai diverse. Adaugarea de pigment pe piele este foarte comuna in industria de frumusete si cosmetica astazi, ceea ce a si condus la micropigmentare sprancene.

Tehnologiile semipermanente cu aditivi pigmentari sunt deosebit de potrivite pentru infrumusetarea sprancenelor. Unele dintre beneficiile tehnologiei de micropigment si microblading includ ajustarea eficienta a timpului, economisirea timpului la machiaj si incredere sporita in frumusetea exterioara, chiar si inainte de culcare.

Intelegem ca sprancenele sunt o parte integranta a fetei pentru multe femei. A avea sprancene care necesita putina intretinere, dar care arata totusi perfect, ofera un plus semnificativ de incredere, in special pentru femeile care nu stiu sa se machieze. Micropigmentul pentru sprancene este proiectat si vopsit profesional, pentru un efect care sporeste frumusetea naturala a fetei. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magic-beauty-concept/ce-este-micropigmentarea-sprancenelor-ce-trebuie-sa-stii-pentru-cine-este