Magister Software lanseaza portalul de retail magister.ro.

BUCURESTI - 24 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

2072-sitenouinterior.jpg

La inceputul lunii septembrie, Magister Software, a lansat noul portal corporate, axat pe prezentarea de solutii si sisteme specifice industriei retail.

Magister Software lanseaza portalul de retail magister.ro.

Construit in jurul ideii: "Vrei sa ai un magazin inteligent?...", site-ul impresioneaza prin nivelul tehnic ridicat, dublat de explicatiile pertinente si detaliate cu privire la echipamentele specifice.
Alaturi de solutia software consacrata SmartCash Shop, produsa de Magister Software, este prezentata o gama variata de echipamente destinate magazinelor si supermarket-urilor: terminale POS, case de marcat, sisteme fiscale integrate, sisteme de cantarire si etichetare, sisteme de cititoare pentru coduri de bare si terminale mobile.
Pe langa de prezentari, site-ul dispune de resurse tehnice variate disponibile utilizatorilor inregistrati. Un alt
Cu un concept grafic placut, o viteza de incarcare ridicata si organizarea logica a subiectelor de interes, www.magister.ro reprezinta un punct de start atunci cand veti dori sa achizitionati o solutie completa pentru magazinul dvs.

Despre Magister Software

Magister Software este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii retail din Romania.
Solutiile Magister se adreseaza segmentului cel mai dinamic din aceasta ramura: cel al magazinelor mici, mijlocii, al supermarket-urilor si retelelor de magazine.

Magister Software
Str. Matei Basarab nr.94,
Sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 021-3228811
info@magister.ro