mamasita    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mamasita

 • mamasita. Narcotic Sound & Christian D Live @ Barletto Club Vineri 27.04.2012

  mamasita

  Bucuresti - 24 April 2012

  Comunicat de Lake Activ

  Narcotic Sound & Christian D LIVE in Club Barletto. Vino sa traiesti cea mai intensa atmosfera de club. Petrecerea incepe in Barletto ! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: club , petrecere , spectacol , discoteca , mamasita , narcotic sound 1 mai

  Vezi toate comunicatele de presa despre mamasita

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mamasita.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mamasita. Informatiile despre mamasita cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mamasita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mamasita, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.