AVIRA anunta deschiderea Centrului Zonal de Afaceri din Bucuresti pentru Europa Centrala si de Est

BUCURESTI - 29 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

In martie 2004 compania germana AVIRA GmbH si-a confirmat interesul, dar si increderea in aptitudinile specialistilor romani si in posibilitatile de dezvoltare pe care Bucurestiul le ofera unei noi firme de software, punand astfel bazele unei noi companii in Romania - AVIRA Soft SRL. Dezvoltarea sustinuta a companiei se reflecta si la nivel intern, prin triplarea numarului de angajati pe parcursul ultimei jumatati de an.

AVIRA anunta deschiderea Centrului Zonal de Afaceri din Bucuresti pentru Europa Centrala si de Est

“Participarea AVIRA la CeBIT 2005 este expresia intentiei de extindere a activitatii firmei pe piata solutiilor de securitate. Ca rezultate concrete, in timpul CeBIT-ului s-au demarat negocieri cu cateva zeci de potentiali parteneri, dintre care o parte au fost deja finalizate prin semnarea contractelor de distributie. In prezent AVIRA actioneaza in peste 25 de tari din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia” a declarat Dragos Stanescu - International Sales Manager al AVIRA GmbH.

In concordanta cu rezultatele obtinute, mai ales prin perspectiva relatiilor de afaceri stabilite cu ocazia targurilor internationale, era necesara o extindere regionala in Europa Centrala si de Est. Astfel, AVIRA GmbH a decis sa extinda competentele centrului de dezvoltare din Romania, care, incepand cu luna aprilie, devine Centru Regional de Afaceri al AVIRA GmbH in Europa de Est. “Deschiderea centrului zonal de afaceri AVIRA in Bucuresti se integreaza intr-o miscare macroeconomica mai ampla si reprezinta un pas important in directia afirmarii Romaniei ca un punct de sprijin pentru afacerile derulate in zona balcanica si est europeana” a declarat Mihai Anghel - Director General AVIRA Soft SRL.

In decursul ultimilor ani numeroase firme internationale si-au deschis puncte de prezenta in Romania, lucru imbucurator pentru oamenii de afaceri locali. Odata cu acest val de investitii se constata si un trend crescator al calitatii si stabilitatii mediului de afaceri romanesc. “In Romania aceasta extindere a competentelor AVIRA Soft SRL a fost deja initiata prin demararea parteneriatului cu GeCAD inca din 2004 si recent cu Genesys Systems, unul dintre cei mai importanti integratori nationali de solutii hardware si software” a declarat Doru Ristea - Director Comercial al AVIRA Soft SRL.

Prin stabilirea unui centru de afaceri zonal, calitatea serviciilor oferite pietei est europene va fi sensibil imbunatatita, printr-o viteza de reactie mult mai mare, flexibilitate, suport rapid si adaptare la cerintele specifice pietelor locale.

Despre Marketeer

AVIRA GmbH este o companie germana producatoare de solutii de securitate . Beneficiind si de tehnologia AntiVir® dezvoltata de H+BEDV in peste 15 ani de activitate de succes in industria antivirus, AVIRA garanteaza din start nivelul inalt de calitate a produselor. Indreptandu-si activitatea catre piata internationala, AVIRA este reprezentata pe toate continentele de catre distribuitori, reselleri si parteneri tehnologici. In prezent, echipa dezvolta noi tehnologii de securitate inclusiv prin departamentul de dezvoltare software din Bucuresti – AVIRA Soft SRL.
Cristiana Visan
PR and Communications Officer
Tel: 021 - 322.49.74
cristiana.visan@avira.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketeer/avira-anunta-deschiderea-centrului-zonal-de-afaceri-din-bucuresti-pentru-europa-centrala-si-de-est