Lansare oficiala a siteului http://www.parfumuriautentice.ro

Locul desfasurarii: http://www.parfumuriautentice.ro

Organizator: Mazzury Cosmetics

Lansare oficiala a siteului http://www.parfumuriautentice.ro

Pe data de 25.09.2011 va avea loc lansarea oficiala a siteului detinut de Mazzury Cosmetics. Va invitam cu aceasta ocazie sa faceti o vizita magazinului nostru online si sa vedeti produsele noastre. Veti gasi o bogata colectie de parfumuri brand Mazzury, promotii si reduceri pentru toti vizitatorii.

MAZZURY COSMETICS este o companie internaţională,  condusă de o echipă  de pasionaţi ai produselor de parfumerie de calitate, dornici de afirmare şi cu o vastă experienţă în domeniul industriei de parfumerie şi cosmetice dar şi în marketing şi publicitate. Motivul înfiinţării acestei companii este de a produce parfumuri ieftine si produse cosmetice de calitate superioară cu arome binecunoscute publicului larg, comparabile cu produsele oferite de marile case de parfumerie dar mult mai accesibile la preţ. Prin intermediul acestui magazin de parfumerie online va oferim o colectie bogata de produse originale Mazzury. Pret parfumuri ieftine in raport cu calitatea deosebita. Parfumuri autentice barbati si parfumuri dama online pentru toate gusturile si varstele. Produse autentice originale de la Mazzury, ieftine si calitative !

Magazin de parfumuri originale barbatesti autentice, sub marca Mazzury. Detinem o colectie mare de parfumuri originale Mazzury pe care va invitam sa o vizitati si sa alegeti un parfum ieftin care vi se potriveste. Parfumurile noatre sunt originale, de cea mai buna calitate la preturi foarte mici. Parfumerie online de lux la pret competitiv.

Confirmare pana la data: 25 septembrie 2011

Participare: Intrare libera