Academia Youniversis își extinde portofoliul de cursuri de formare și își consolidează poziția de lider în industria formării profesionale din România

BUCURESTI - 16 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate, HR, Cursuri

Academia Youniversis, compania de formare profesională de success, cu un portofoliu de cursuri de formare profesionale recunoscute national si international, acreditate si autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si cu o expertiză de mii de clienți și zeci de ani de experiență totală a echipei, anunță o nouă etapă semnificativă în dezvoltarea sa. După obținerea unui mare succes cu cele două cursuri esențiale, Cursul de Formator (trainer) și Cursul de Referent Resurse Umane, Academia Youniversis își mărește portofoliul de cursuri autorizate si acreditate cu încă 12 opțiuni care răspund nevoilor specifice ale pieței românești și a Uniunii Europene.

Simona Neagoe, Director General Academia Youniversis

Simona Neagoe, Director General Academia Youniversis

 Suntem încântați să adăugăm aceste 12 noi cursuri esențiale în portofoliul nostrum, toate acreditate si autorizate de Ministerul Muncii și al Educației și cu diploma recunoscută la nivel national și internațional. Această extindere a ofertei noastre ne permite să răspundem și mai bine nevoilor și cerințelor pieței românești, oferind posibilități de dezvoltare profesională într-o gamă variată de domenii. 

Simona Neagoe, directorul general al Academiei Youniversis

Cu o abordare inovatoare și o echipă de experți în domeniul formării profesionale, Youniversis a căutat mereu să ofere cele mai bune soluții educaționale pentru a dezvolta competențe și aptitudini esențiale în carierele profesionale. Prin extinderea portofoliului de cursuri, compania se poziționează în continuare ca lider în industria formării profesionale din România.

 

Noua serie de cursuri esențiale propuse de Academia Youniversis acoperă o gamă largă de domenii și se adresează tuturor celor interesați să-și dezvolte cariera într-un mod eficient și profesional. Acestea includ:

• Maistru instructor

• Manager resurse umane

• Animator-socio educativ

• Babysitter

• Cosmetician

• Stilist-protezist unghii

• Machior

• Ospătar

• Bucătar

• Stilist extensii gene

• Frizer

• Îngrijitor bătrâni la domiciliu

 

Fiecare curs este acreditat și autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației iar diploma oferă recunoaștere națională și internațională. În aceasi idee, fiecare curs este conceput cu atenție, combinând teoria cu practica și oferind studenților instrumentele necesare pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Youniversis se angajează să ofere instruire de calitate superioară, adaptată cerințelor și trendurilor actuale din piața muncii, astfel încât absolvenții să fie pregătiți să facă față provocărilor și să obțină succesul în domeniul lor de interes.

 

Pentru a asigura experiența de învățare optimă, Youniversis dispune de o infrastructură modernă, facilități de ultimă generație și traineri cu experiență vastă în domeniile respective. Cursanții vor beneficia de o combinație echilibrată între teorie și practică, sesiuni interactive, studii de caz și oportunități de networking care să faciliteze dezvoltarea abilităților și crearea unor legături valoroase în industrie.

 

Cu această extindere a portofoliului de cursuri esențiale, Academia Youniversis reafirmă angajamentul său față de dezvoltarea profesională a celor care doresc să-și îmbunătățească competențele și să-și consolideze carierele. Compania înțelege importanța adaptabilității și a învățării continue într-o lume în perpetuă schimbare, iar noile cursuri oferite reflectă acest concept.

 

"Suntem încântați să adăugăm aceste 12 noi cursuri esențiale în portofoliul nostrum, toate acreditate si autorizate de Ministerul Muncii și al Educației și cu diploma recunoscută la nivel national și internațional. Această extindere a ofertei noastre ne permite să răspundem și mai bine nevoilor și cerințelor pieței românești, oferind posibilități de dezvoltare profesională într-o gamă variată de domenii", a declarat Simona Neagoe, directorul general al Academiei Youniversis.

 

Înscrierea la noile cursuri este deschisă în prezent, iar cei interesați pot accesa site-ul Youniversis https://cursuri-formare.ro/ pentru mai multe informații și detalii despre fiecare curs în parte. Compania recomandă celor interesați să se înscrie cât mai curând posibil, deoarece numărul de locuri este limitat.

 

Youniversis continuă să se impună ca o forță motrice în industria formării profesionale din România și se mândrește cu succesul obținut de clienții săi și cu contribuția adusă dezvoltării profesionale a mii de persoane de-a lungul anilor. Cu o echipă dedicată de experți și o gamă largă de cursuri esențiale, compania se află într-o poziție unică pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale mediului de afaceri.

 

Despre Academia Youniversis:

Academia Youniversis este o companie de formare profesională cu sediul în România, specializată în furnizarea de cursuri esențiale în diferite domenii, acreditate și autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscute atât la nivel national cât și la nivel internațional. Cu o expertiză vastă și o echipă de instruitori experimentați, Youniversis oferă soluții educaționale de înaltă calitate, adaptate cerințelor pieței muncii actuale. Compania are drept scop principal dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor profesionale ale cursanților săi, contribuind astfel la creșterea performanței și succesului în carieră.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați website-ul Youniversis Academy la adresa https://cursuri-formare.ro/

 

 

Contact pentru presă:

Nume: Alina Rezmerita

Funcție: Director de comunicare

E-mail: office@cursuri-formare.ro

https://cursuri-formare.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy2/academia-youniversis-isi-extinde-portofoliul-de-cursuri-de-formare-si-isi-consolideaza-pozitia-de-lider-in-industria-formarii-profesionale-din-romania