Submodul Reliable CRM de la MBM Software

BUCURESTI - 2 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu luna iunie a acestui an, solutia de management al relatiilor cu clientii, Reliable CRM dezvoltata de MBM Software beneficiaza de un submodul integrat cu Active Directory si MS Outlook, funtionalitate ce permite sincronizarea manuala sau automata a contactelor si extragerea documentelor primite de utilizatori prin email si arhivarea lor in cadrul solutiei.

Submodul Reliable CRM de la MBM Software

'Submodulul Reliable CRM permite utilizatorilor noi metode rapide de atasare a ofertelor comerciale, probabilitati de inchidere a activitatilor si conturilor dezvoltand astfel intr-un mod ergonomic rapoartele de activitati si business analyzer ale produsului. Sincronizarea directa cu baza de date de contacte este o facilitate noua venita in sprijinul regasirii rapide a informatiilor atat de vitale unei companii. In ultima vreme, solutiile de CRM incep sa fie constientizate si mult mai dorite de companii, dovada fiind cererile numeroase legate de activitatile de marketing si direct marketing.' - Mihai Butolo - Business Development Manager – MBM Software.

Mai multe detalii despre produsele MBM Software şi campanie la: http://www.mbmsoftware.com.

Despre MBM Software

Infiintata in 2004, MBM Software este o companie software privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate pentru clienti din diverse sectoare de activitate: Credit Europe Bank, Omniasig, Agrana Romania, Kandia-Excelent, PetromService, etc.
Andreea Popescu
Marketing si PR manager
0726348641
021 337 28 90
andreea.popescu@mbmsoftware.com