Zeci de firme inselate in luna decembrie 2005

BUCURESTI - 12 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Brazi de Crăciun.ro, magazin virtual realizat de Creative MDV are o creanţă de 1 miliard 200 ROL din partea unei companii ce a escrocat în această iarnă alte zeci de firme din Constanta, Suceava, Gheorgheni, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara si Bucuresti.

Zeci de firme inselate in luna decembrie 2005

Magazinul virtual a vîndut 5000 de brazi, din care 1200 au plecat către firma Funny 99 SRL, din Filipeşti Târg, pe baza unui contract agreat şi semnat. Patronul companiei Popa Daniel, a emis bilete la ordin ce s-a dovedit a fi fără acoperire. Până la această dată nu a plătit această sumă şi este imposibil de găsit. In plus tot in luna decembrie a mai emis alte 29 de CEC-uri fara acoperire si alte zeci de bilete la ordin conform Centralei Incidentelor de Plati.

„ Cel mai grav lucru este ca sunt zeci de firme in Romania care trec prin situatii similare. Am facut plangere penala impotriva firmei si a administratorului la Politia Capitalei. Am vrut sa facem executare silita dar trebuie sa platim in avans onorariul executorului in valoare de 50 milioane (suma a fost negociata cu angajatii acestuia de la 120 milioane), bani platiti indiferent daca recupeream sau nu datoria. Acum cautam celelalte firme fraudate de Popa Daniel pentru a incepe procedura de falimentare a firmei lui” a declarat Diana Niţu, administrator Creative MDV. „De 2 ani de zile lucram sa dezvoltam piata de comert electronic din Romania si in loc de profit am avut ghinionul de a fi furati ” a continuat Diana.

Diana, manager, este studentă în ultimul an şi a înfiinţat compania în urmă cu doi ani. Alături de BrazideCrăciun.ro, firma mai are şi alte proiecte virtuale: Flori de lux.ro, Coroane.ro.

--> Dorim sa fim contactati de celelalte firme prejudiciate de Funny 99 SRL si de administratorul acesteia, Popa Daniel.

Despre MDV Creative

Creative MDV International SRL a fost înfiinţată în anul 2004 si deşi sunt doar 3 angajaţi permanenti, compania are un portofoliu impresionant, furnizînd aranajamente florale şi diferite tipuri de plante către cele mai importante firme din Bucuresti si din tara.


Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi
Diana Niţu
Manager General Creative MDV
021.3124300, 07.2480.35.33

office@creativemdv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mdv-creative/zeci-de-firme-inselate-in-luna-decembrie-2005