Povestea incepe undeva intr-un tinut artic...

Oradea - 28 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

...cu un pustnic al zapezilor, barbos si paros, pe numele lui Riddick. Tot jocul, toata actiunea acestuia este o amintire, una dintre cele mai ascunse si urate amintiri: evadarea din Butcher’s Bay, o inchisoare de maxima siguranta...
DA ati ghicit „The chronicles of Riddick: Escape from Butcher’s Bay” este jocul lunii Martie doar in paginile revistei PC Games!

PC Games 4 Fun – universul jocurilor PC!

Povestea incepe undeva intr-un tinut artic...

Avampremiere: S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Cernobyl; Battlefield 2, Age of Empires 2; Act of War ; RPG-urile anului 2005 si multe alte jocuri .
In aceasta luna testam la sectiunea
Strategy: Shadow Vault
Action: The Punisher; Shark Tale
MMORPG: Final Fantasy XI
RPG: Forgotten Realms: Demon Stone; Scrapland
Nu ratati concursurile : “Poz(n)a lunii” si “Warcards”!
Daca sunteti pregatiti sa dati nas in nas cu un Adventure hardcore, demo-ul Silent Hill 4 de pe CD- ul sau DVD-ul revistei “PC Games” este exact ce va trebuie. Ce se poate spune despre UEFA CL 2004-2005? Ca de obicei sportul rege va mobiliza o gramada de fani in randurile tinerilor, blocand tot atatea perechi de maini pe tastaturi. Dupa cum zice si titlu, este vorba despre Champions League si ce frumos ar fi sa avem si noi pe cineva acolo.
PC Games 4 Fun – Full Action, Full Strategy, Full Adventure.

Revista “PC Games”este editată de grupul de presa Media Contact, specializat în reviste cu CD/DVD/CDV. Grupul Media Contact mai editează revistele: Andrei, Noroceii, Star Kids, My Computer, CD Forum, Auto Contact, Gama, Blanca - Woman@office, Mobillity, PC Practic, K2.
SC Media Contact SRL are sediul central la Oradea îşi desfăşoară activitatea cu circa 100 de angajati şi a realizat în anul 2004 o cifra de afaceri de 1,1 milioane de Euro, având un total de circa 500.000 de cititori lună de lună pe toate revistele.

Despre MEDIA CONTACT

Persoana de contact: Sinziana Dem
Companie: Media Contact
Nr Telefon/fax: 0259/441526
Adresa URL: www.myc.ro; www.pcgames.ro; www.cdforum.ro

Sinziana Dem
s.dem@mediacontact.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-contact/povestea-incepe-undeva-intr-un-tinut-artic-