Medicover lansează primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sănătatea ta

BUCURESTI - 4 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Sanatate, Social, Internet

Live site

În premieră pentru România, Medicover lansează primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sănătatea ta şi pentru un stil de viaţă mai sănătos.

Medicover lansează primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sănătatea ta

Medicover Shop oferă, pentru început, acces la 25 de pachete la preţuri promoţionale, cu plata online pentru pachetele sau serviciile medicale dorite, cu posibilitatea de a cumpăra serviciile pentru cineva drag sau pentru tine – simplu şi rapid. După plata online, utilizatorul primeşte direct pe e-mail confirmarea plăţii şi este contactat în maxim 24 de ore pentru efectuarea programării. Procesarea plăţilor se face în maximă siguranţă prin partenerul euplătesc.ro

 

Recent, Medicover a lansat tot în premieră pentru sistemul medical privat din România  versiunea mobile a site-ului. Aici se regăsesc toate informaţiile din site-ul medicover.ro: programul medicilor, adresele clinicilor şi spitalului Medicover, serviciile şi preţurile, dar şi informaţii utile care se pot regăsi în articolele medicale scrise chiar de medicii noştri. În plus, clienţii se pot programa mult mai repede apelând direct numărul de Call Center şi pot fi sunaţi înapoi prin funcţia de "Call Back".

 

 

 

 

Despre medicover

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 4,5 milioane de oameni şi 6,000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 12 ţări: România, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova şi Rusia. Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 10,000 de angajaţi. Medicover România oferă servicii medicale la standarde europene în Spitalul Medicover din Bucureşti şi în cele 14 clinici proprii din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov şi prin reţeaua de clinici partenere din toată ţara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medicover/medicover-lanseaza-primul-magazin-online-dedicat-ofertelor-speciale-pentru-sanatatea-ta