Azilul lui Berinde - lansarea albumului AZIL semnat Adrian Berinde

Locul desfasurarii: Silver Church

Organizator: MHO

Adrian Berinde sta in Azil. De-acolo isi canta Povestea: 11 capitole (le veti spune “piese”) despre fiecare dintre voi. Angoasele voastre, sperantele, desertul, oaza, detaliul, nebunia, viata, drumul…

Albumul AZIL este asteptat de aproape 8 ani de cei care au trecut prin universul lui Adrian Berinde. A fost nevoie de ani pentru ca autorul albumelor “Absent”, “Negru de fum”, “Vertical”, “Captiv in inutil” , “Albastri dupa ploi”, sa va semneze permisul de trecere catre o alta lume.

Isi mai cauta cineva sufletul? Deschideti usa Azilului…asezati-va intr-un pat, priviti pe tavan, apoi spre Inauntrul vostru, apoi spre cer. Ascultati muzica.

Adrian Berinde este de departe cel mai original artist din spatiul romanesc, al carui renume ca pictor si muzician a depasit granitele fizice, cu confirmari notorii. Vorbind insa doar despre muzica, albumul “Absent”, lansat in 1995, a fost desemnat “Albumul anului”. Celelate materiale discografice l-au definit in ochii cunoscatorilor de muzica si suflet ca fiind un om care poate crea nu doar muzica, ci capodopere.

Florian Pittis spunea despre Adrian Berinde:  “Ne dovedeste ca am avut dreptate cand am spus ca este un artist al Renasterii. Iata ca a pus mana pe creion pentru a scrie. Nu poate sta locului si ne arata tuturor ca am putea si noi sa nu mai stam”.

Adrian Berinde a luptat cu viata asa cum niciun muritor nu a facut-o pana acum. Isi intoarce foile de viata spre noi, din AZIL. Veniti de luati muzica!

Lansarea noului album semnat Adrian Berinde va avea loc pe data de 27 ianuarie, in Silver Church Club din Bucuresti.

Despre MHO MARKETING HIGHEST OPTION

MHO Marketing Highest Option este o companie ce activeaza de 4 ani pe piata cercetarilor de marketing si publicitatii. MHO Music reprezinta casa de productie muzicala, construita sub acelasi brand, care produce si promoveaza proiecte muzicale deosebite.

Confirmare pana la data: 6 ianuarie 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: lansarealbumMHOAdrian BerindeAzil