IA-ŢI PORŢIA DE SĂNĂTATE !

BUCURESTI - 29 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate

dicteaza Prof. Antr. Fitness Specialist Mihai Dragomir în cartea apărută cu acelaşi titlu la sfârşitul lui 2010 la editura Editura Eikon , Cluj- Napoca.


Cartea ''Ia-ţi porţia de sănătate''

Cartea ''Ia-ţi porţia de sănătate''

         Gândită sub campania cu acelaşi nume (iniţiată tot de autor în 2009 ) Ia-ţi porţia de sănătate  este cel mai reuşit ghid pentru cei care doresc să îşi însuşească cu adevărat un mod rapid, şi complet ,de viaţă sănătos : exerciţii fizice, nutriţie, sfaturi practice, reţete, secrete profesionale care provin din experienţa autorului de peste 20 de ani în domeniul sportului şi al mişcării pentru sănătate.           Este foarte important să vă mişcaţi, să alergaţi sau să pedalaţi. Dar contează doar mişcarea în sine, sau vă interesează să obţineţi transformări evidente ale vieţii dvs.?            A trăi sănătos este o artă – cartea cunoscutului antrenor de fitness aduce o sinteză de  recomandări de un real folos cititorului care nu îşi poate permite consultanţă sportivă de specialitate , program de nutriţie cât mai corect, antrenor personal  sau nu dispune de prea mult timp liber . Într-un cuvânt – SOLUŢII PENTRU SĂNĂTATE !Pasaj din cartea “Ia-ți porția de sănătate”:

“Greutatea ideală este cea care face corpul nostru să se simtă bine și permite organelor să lucreze optim fără să se încarce cu strat adipos, toxine sau lichide. Neavând kilograme în plus înseamnă că suntem mai agili, mai puțini obosiți, suntem mai plini de energie și de ce nu, plăcere. De ce credeți că o persoană care consideră că are o greutate normală pentru vârsta ei continuă să se îngrașe, obosește și devine în curând inactivă? Cauza suntem noi – mâncăm mai mult decât reușim să consumăm.Motivele sunt diferite:-viaţa sedentară-tendinţele cotidiene- publicitatea agresivă făcută produselor și alimentelor nocive- stresul acumulat de-a lungul zileiPsihicul joacă un rol fundamental. Încercăm o mulțime de diete și fără efect, folosim metoda șocurilor metabolice (totul trebuie să fie rapid, peste noapte) neavând dorința sau răbdarea corespunzătoare pentru a putea răzbi în ceea ce ne-am propus, psihicul cedează și refulează determinând organismul să asimileze mai mult decât are nevoie. Ușor devenim frustrați, dăm vina pe alimentație că nu funcționează…“

Despre Mike Sport

Mihai Dragomir