Razvan Vasile, creatorul programului "MINDSET MASTERY", primeste prestigiosul premiu pentru Inovație și Impact în Transformarea Minții

BUCURESTI - 10 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Cursuri

București, 10 noiembrie 2023 - În cadrul celei mai recente ediții a Galei Health, Beauty & Lifestyle Awards, care celebrează excelența în domeniul sănătății, frumuseții și antreprenoriatului, Programul "MINDSET MASTERY" dezvoltat de celebrul coach australian de originine romana, Razvan Vasile, a fost distins cu un premiu exceptional pentru "Inovație și Impact în Transformarea Minții".

Razvan Vasile, creator Mindset Mastery - Life & Success Coach

Razvan Vasile, creator Mindset Mastery - Life & Success Coach

 “Accepta-ti propria fiinta, accepta-i pe ceilalti si contempla realitatea prin ochii adevarului. Imagineaza-ti cum ar fi sa traiesti fara teama, fara judecata, fara invinovatire, fara vina, fara rusine. Imagineaza-ti ca doar fiind tu insuti, esti fericit, si ca oriunde mergi, raiul merge alaturi de tine, fiindca tu esti raiul. Imagineaza-ti cum ar fi sa traiesti o astfel de libertate.” 

Razvan Vasile, fondator MBAKids Academy

Această distincție a fost acordată cu aplauzele celor mai importanți oameni de afaceri și profesioniști din România, care și-au unit forțele pentru a sărbători excelența și pentru a promova inițiativele care contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții și a sănătății mentale.

Programul "MINDSET MASTERY" este o inițiativă revoluționară în domeniul dezvoltării personale și a transformării minții. Acesta a fost creat și dezvoltat de către Răzvan Vasile, un expert în transformarea mentalității și fondatorul academiilor Mindset Mastery, MBAKids și Youniversis. Cu peste 17 ani de experiență în mentorat pentru copii și adulți, Răzvan Vasile a adus un suflu nou în domeniul dezvoltării personale.

Programul "MINDSET MASTERY" are ca scop principal sprijinirea individelor în menținerea unui echilibru mental și emoțional, pentru a trăi o viață mai sănătoasă și mai fericită. Acesta abordează o serie de tehnici, științe și arii de cunoaștere pentru a ajuta participanții să-și transforme gândirea și să atingă potențialul maxim în toate aspectele vieții lor.

În cadrul programului, participanții învață cum să-și dezvolte încrederea în sine, să depășească blocajele mentale, să-și îmbunătățească claritatea, concentrarea și creativitatea, precum și să-și transforme relațiile personale, cariera și afacerea. Toate acestea sunt realizate prin analiza profundă a modului în care funcționează sistemul creier-corp, bazându-se pe principii de neuroștiință, programare neuro-lingvistică, filozofie, fizică și biologie.

Comunicatul de presă vine după ce Răzvan Vasile a fost distins cu acest premiu pentru impactul semnificativ pe care l-a avut asupra comunității și pentru contribuția sa la dezvoltarea unei societăți mai echilibrate și mai înțelegătoare. Programul "MINDSET MASTERY" nu este doar o soluție de dezvoltare personală, ci o adevărată revoluție în modul în care oamenii își percep și își trăiesc viața.

În încheiere, este important de subliniat că Programul "MINDSET MASTERY" a fost conceput pentru cei care își doresc să-și transforme viața și să-și atingă potențialul maxim. Este un apel la acțiune pentru toți cei care nu se mulțumesc cu mediocritatea și care doresc să-și rescrie propria poveste, devenind astfel arhitecții propriilor destine.

Pentru mai multe informații despre Programul "MINDSET MASTERY" și despre Răzvan Vasile, vă rugăm să vizitați site-ul oficial:https://vasilerazvan.ro/mindset-mastery/

---

Pentru informații suplimentare sau solicitări de interviuri, vă rugăm să contactați:

*Răzvan Vasile*
Telefon: +40 783 064 682

*E-mail*: info@mbakids.ro

### Despre Răzvan Vasile

Răzvan Vasile este un expert în transformarea minții, fondatorul academiilor Mindset Mastery, MBA Kids și Youniversis. Cu o experiență de peste 17 ani în mentorat pentru copii și adulți, Răzvan Vasile a fost premiat pentru inovație și impact în transformarea minții. Este cunoscut pentru abordarea sa unică în dezvoltarea personală, care îmbină principii de neuroștiință, programare neuro-lingvistică, filozofie, fizică și biologie pentru a ajuta oamenii să-și transforme gândirea și să atingă potențialul maxim în toate aspectele vieții lor.

### Despre Programul "MINDSET MASTERY"

Programul "MINDSET MASTERY" este o inițiativă revoluționară în domeniul dezvoltării personale și a transformării minții. Acesta oferă participanților un set complex de tehnici, științe și arii de cunoaștere pentru a-i ajuta să-și transforme gândirea și să-și maximizeze potențialul. Prin explorarea modului în care funcționează sistemul creier-corp și bazându-se pe principii de neuroștiință, programare neuro-lingvistică, filozofie, fizică și biologie, programul ajută oamenii să-și dezvolte încrederea în sine, să depășească blocajele mentale, să-și îmbunătățească claritatea, concentrarea și creativitatea, precum și să-și transforme relațiile personale, cariera și afacerea.

Pentru mai multe informații și detalii despre Programul "MINDSET MASTERY", vă rugăm să vizitați

https://vasilerazvan.ro/mindset-mastery/

### Despre Galele Health, Beauty & Lifestyle Awards

Gala Health, Beauty & Lifestyle Awards este un eveniment de prestigiu care celebrează excelența în domeniul sănătății, frumuseții și antreprenoriatului. Această gale adună oameni de succes, antreprenori și profesioniști din diverse domenii, oferindu-le o platformă pentru a împărtăși experiența și pentru a se conecta cu cei mai buni din industrie. Cu o tradiție solidă, gala recompensează excelența în carierele oamenilor de afaceri și în promovarea inovației în domenii esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții.

### Despre I Success Foundation

În cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle Awards, o atenție specială a fost acordată I Success Foundation, organizație non-profit dedicată sprijinirii persoanelor diagnosticate cu autism. Fondatorii I Success, în parteneriat cu alți oameni de afaceri, promovează o societate mai incluzivă și sprijină persoanele cu autism să-și atingă potențialul. Autismul nu este privit ca o limitare, ci ca o trăsătură care aduce contribuții valoroase în diverse domenii.

Pentru informații suplimentare, inclusiv solicitări de interviuri sau materiale suplimentare, vă rugăm să contactați Răzvan Vasile la info@mbakids.ro sau la telefonul +40 783 064 682.

---

Imagini, fotografii și alte materiale media sunt disponibile la cerere. Vă rugăm să ne contactați pentru orice solicitare de presă sau informații adiționale

Despre MBAKIDS ACADEMY

Cu o familie perfectionista si orientata spre succes, cu un tata colonel, apoi general de armata si o mama cercetator farmaceutic, Razvan Vasile a fost unul dintre copiii de exceptie ai Romaniei din acele timpuri. Fara medii scolare sub 10, cu olimpiade inchise tot cu maxim de punctaj, cu multe concursuri nationale si internationale de matematica, chimie, fizica, istorie si geografie castigate (unul dintre ele chiar si cu febra 41), adolescentul Razvan a realizat ca el isi doreste de fapt sa devina medic sau om de afaceri. “Timpul este cea mai importanta resursa pe care o avem. Fiecare om are 24 de ore pe zi. Daca pierdem doua ore vorbind cu prietenii si trei ore stand in pat, nu vom reusi niciodata sa ne atingem obiectivele”. Aceasta realizare de la o varsta inca tanara l-a motivat pe Razvan sa-si urmeze pasiunile si obiectivele si sa-si dezvolte increderea de sine si disciplina, crezand ca poate ajunge un om de succes cu propriile forte.

Asa s-a si intamplat. A devenit primul roman implicat in dezvoltare de software de afaceri si business intelligence. Totul a pornit din dorinta de a o ajuta pe mama unei prietene foarte apropiate, o contabila perfectionista ingropata pana peste cap in hartii de lucru si documente fiscale. De la acel moment la zeci de mii de clienti a mai fost doar o chestiune de timp, disciplina si profesionalism. A fost al doilea roman care a aparut in faimoasa emisiune, la acea vreme, “Am intalnit si romani fericiti” a lui Mihai Tatulici la ProTV.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mindset-mastery/razvan-vasile-creatorul-programului-mindset-mastery-primeste-prestigiosul-premiu-pentru-inovatie-si-impact-in-transformarea-mintii