Workshop Gratuit, exclusiv pentru toti Profesorii de Engleza. A Fresh Approach, cu specialisti din M

Locul desfasurarii: Colegiul National Mihai Viteazul

Organizator: Mirunette International Education

Workshop Gratuit, exclusiv pentru toti Profesorii de Engleza. A Fresh Approach, cu specialisti din M

Mirunette International Education & Lewis School of English va invita la seminarul GRATUIT, dedicat tuturor Profesorilor de Limba Engleza din Romania “A Fresh Approach Bringing Learning to Life”.

Aflat la a patra editie in Romania, se va desfasura pe:

-9 februarie la Bucuresti, la Colegiul National Mihai Viteazul, Bd-ul Pache Protopopescu nr.62,

-10 februarie la Cluj Napoca, la Colegiul National ,,George Cosbuc'', Str. Avram Iancu, nr. 44.

Seminariile A Fresh Approach aduc un plus de know how in domeniul educatiei, venind in sprijinul cadrelor didactice de limba engleza cu noi metode si tehnici interactive si distractive de predare.

Inscrierile la seminar se fac la adresa office@mirunette.ro. Va rugam sa precizati in e-mail urmatoarele informatii : nume, prenume, e-mail, nr. de telefon, scoala unde predati.

Toti profesorii vor primi Certificat de Participare !

Pentru informatii referitoare la inscriere va rugam contactati-ne la tel: 021 210 16 02 sau pe email: office@mirunette.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Mirunette International Education, Lewis School of English, precum si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

Mirunette International Education, companie specializata pe turismul educational, are ca principal domeniu de activitate promovarea taberelor educationale in strainatate.

Mirunette International Education s-a infiintat in anul 2004 si este acreditata Quality English & English UK, de-a lungul celor peste 8 ani de experienta raspunzand intr-un mod profesionist multiplelor solicitari externe.

In prezent, Mirunette International Educaton este agent in Romania pentru 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.

Mirunette International Education are experienta in urmatoarele domenii educationale:

-          Tabere educationale in strainatate ( SUA , Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, China, Rusia, Elvetia)

-          Consiliere boarding schools (Marea Britanie)

-          Consiliere aplicare & admitere colegii si universitatii in strainatate (Marea Britanie, Olanda, Germania)

Mirunette International Education

Bd. Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Bucuresti

T. 021/210.16.02 ; M. 0723.606.633

E. office@mirunette.ro; www.mirunette.ro

 

 

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette Education oferă servicii educaționale de la A la Z. Tabere internaționale în străinătate. Cursuri Online Consiliere studii în străinătate

Confirmare pana la data: 9 februarie 2012

Participare: Intrare libera