Seminar Managementul Schimbarii: The Winds of Change - Meeting the Challenge

Locul desfasurarii: Hotel Marriott

Organizator: MMM CONSULTING INTL

Seminar Managementul Schimbarii: The Winds of Change - Meeting the Challenge

In perioada 10 - 11 mai 2007, la Hotel Marriott din Bucuresti este organizat seminarul, in limba engleza, avind ca tema managementul schimbarii: The Winds of Change - Meeting the challenge. Evenimentul este adresat managerilor de top si de la nivelul de mijloc implicati sau preocupati de procesele de schimbare prin care trec organizatiile lor.

Seminarul este organizat de MMM Consulting International care si-a propus ca misiune sa faca schimbarea sa devina o a doua natura, un fenomen pe care il stapanim si care devine o oportunitate de a crea rezultate extraordinare.

MMM Consulting International il are ca invitat pe Dennis Morbin, specialist cu activitate internationala in facilitarea schimbarii. Facind parte dintr-o retea internationala de Consultanti si Facilitatori in Managementul schimbarii - Change Facilitation, Dennis Morbin are o experienta vasta in utilizarea diverselor instrumente de lucru legate de comportamentul organizational si managementul schimbarii individuale si organizationale.

Va propunem, in acelasi timp, o noua abordare, o modalitate interesanta si provocatoare de lucru: The World Café. The Change Café, de aceasta data, va fi utilizata in seminar ca o modalitate de cunoastere reciproca intr-un mod lejer si interactiv si de a explora aspectele comune legate de schimbare, ca fenomen in viata personala si cea organizationala. Mai multe detalii despre The World Cafe aflati vizitind www.theworldcafe.com.

De asemenea, detalii despre Dennis Morbin si subiectele pe care vi le propunem le gasiti pe http://www.mmmconsulting.ro/events.php sau le puteti solicita la office@mmmconsulting.ro si la telefon 021.320 32 34. Data limita de inscriere este 30 aprilie, numarul de locuri fiind limitat.Telefon: 031.417.1898; 031.417.1897
Telefon/Fax: 021.320.32.34
Mobil: 0728.039.746

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane. MMM Consulting va ofera: servicii integrate si personalizate; metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate; training si dezvoltare; cursuri in sistem deschis. Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid.  www.mmmconsulting.ro

Participare: Intrare libera