Centrul Comercial Carrefour Ploiesti – o noutate pentru intreaga zona a Prahovei si imprejurimi – isi deschide portile pe 19 octombrie 2005

BUCURESTI - 19 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Grupul HYPARLO – partener al Grupului CARREFOUR, care este leader european in distributie –anunta deschiderea, pe 19 octombrie 2005, a primului sau centru comercial din zona Prahovei, cu o paleta completa de magazine si servicii: Centrul Comercial Carrefour Ploiesti.

Centrul Comercial Carrefour Ploiesti – o noutate pentru intreaga zona a Prahovei si imprejurimi – isi deschide portile pe 19 octombrie 2005

Pe o suprafata de 20.000 m2, Centrul Comercial Carrefour Ploiesti va dezvolta o forma de comert moderna si atractiva, care corespunde cerintelor si asteptarilor actuale ale pietei: un hypermarket Carrefour cu suprafata de vanzare de 8.000 m2 si 53 de case si o galerie comerciala care reuneste 22 de spatii comerciale cu nume bine cunoscute (magazine si restaurante sau cafenele). Deschis de luni pana sambata, intre orele 8:30 si 21:30, iar duminica intre, 08:30 si 20:00, Carrefour Ploiesti va deveni cu siguranta polul comercial dominant al orasului.

Acest Centru Comercial a fost conceput pentru a satisface nevoile de proximitate si accesibilitate ale ploiestenilor. Situat la km 6 pe DN1, la numai 5 minute de centrul orasului si chiar pe drumul principal spre Brasov, Carrefour Ploiesti beneficiaza de o pozitionare excelenta si este foarte bine deservit de mijloacele de transport in comun: 1 linie de autobuz, linii de maxi-taxi, taxiuri.

Investitia totala in constructia complexului si amenajarea magazinelor este estimata la 22 de milioane de euro, iar cele peste 850 de noi locuri de munca ce vor fi create dovedesc importanta acestui centru comercial in dezvoltarea economica a orasului Ploiesti.

Forma de comert care are la baza principiul de autoservire si politica de discount, serviciile la cele mai inalte standarde si parcarea gratuita cu 1.300 locuri, toate fac parte integranta din strategia Centrului Comercial Carrefour Ploiesti de a se adapta la exigentele consumatorilor si de a oferi un plus de confort vietii de zi cu zi a locuitorilor orasului de pe valea Prahovei.

Despre Momentum EMC

Cu acest nou proiect, Carrefour ramane fidel politicii sale de expansiune in Romania si intentiei de a deschide in aceasta tara aproximativ 20 de hypermarketuri, obiectivul grupului fiind deschiderea a 2 noi magazine pe an, in capitala si in alte orase cu peste 200.000 de locuitori.
Andreea MihaiTel: 206.74.00

amihai@carrefour.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/momentum-emc/centrul-comercial-carrefour-ploiesti-o-noutate-pentru-intreaga-zona-a-prahovei-si-imprejurimi-isi-deschide-portile-pe-19-octombrie-2005